CupGothia CupJentelagKlubbenNyheterYngres avdeling

Snart braker det løs for ti Sprint-lag i Gothia Cup

Til søndag reiser mange Sprint-spillere til Göteborg for å delta i en av verdens største fotballturneringer.

Dette blir den 21. gangen Sprint er på plass i Gothia Cup og vi er en av de norske klubbene med flest deltakelser. Gothia Cup ble i 2024 rekordtidlig full med 1850 påmeldte lag og vi fikk litt utfordringer med at vi havnet på venteliste, men dette har nå gått i orden for alle lagene som ville delta.

– I år reiser vi med ti lag. Ett J13-, ett J14-, ett J15- og ett J17-lag. På guttesiden reiser vi med to G13-, to G14- og to G16-lag. Som tidligere år bor vi i Küngsbacka som er en forstad til Göteborg et par mil lenger sør. Vi gleder oss til avreise og håper på mange fine kamper og at alle spillerne våre får en fin og sosial uke, sier sportslig leder Vegard Haslerud.

Vi vil komme med oppdateringer hver kveld med både bilder, kampreferater og andre ting. Man kan også følge kampene i Gothia appen eller på Gothia sine hjemmesider!

HEIA SPRINT!