BellevueKlubbenNyheterYngres avdeling

Irene stortrives i Sprint: – Moro å være styreleder i en så veldrevet klubb!

Irene Hetmann Landgren overtok stafettpinnen etter Arne Simonsen i mars og tok fatt på oppgaven som styreleder i Sprint. De tre første månedene har vært hektiske, men det 46-årige rivjernet legger ikke skjul på at det har vært både spennende og givende.

– Det var jo litt som “å hoppe etter Wirkola” da jeg overtok styrelederrollen etter Arne Simonsen. Han kjenner jo klubbens historie så godt. Men det har gått veldig fint så langt. Jeg har jo sittet en stund i styret og vært nestleder, så jeg visste hva som ventet, sier Irene med et smil og fortsetter:

– Yngres kjente jeg godt fra før og har etter hvert blitt godt kjent med A-laget og teamet rundt. Det er moro å være styreleder i en så veldrevet klubb hvor det er flere fulltidsansatte i administrasjonen. Samtidig blir vi aldri utlært, så vi må utvikle oss videre som klubb,  fortsetter styrelederen, som ikke er redd for å ta i et tak.

Sprint-medlemmene har nemlig blitt vant til å se Irene i mange ulike roller. Kanskje litt utover det hun egentlig er der for også.

– Jeg vil bli kjent med klubben fra innsiden, så jeg står gjerne i kiosken, ordner utstyr og fyller på med dopapir. Det å være engasjert ligger veldig naturlig for meg, sier hun og ler.

Irene er i utgangspunktet fra “mossesiden”, men flyttet i senere tid til Jeløy og har nå to barn på 10 og 13 år i Sprint. Hun er opptatt av et godt samarbeid mellom klubbene i byen og at barna får best mulig oppvekstvilkår.

– Det handler om at alle klubbene skal leve sammen og tilby våre barn de beste mulighetene – både i topp og bredde. Det er viktig og da kan ikke fotballklubbene i Moss være konkurrenter. Sammen må vi jobbe videre for å skape et godt og fungerende samarbeid, forteller hun.

Det er med andre ord ingen tvil om at fortsettelsen på 2024 blir spennende, og Irene gleder seg stort til å gi jernet sammen med resten av pådriverne i Sprint. Om kort tid er det BKA Sommercamp, deltagelse i Gothia cup og Tine Fotballskole. Det blir noen travle måneder fremover, så følg med i sosiale medier for hyggelige oppdateringer fra arrangementene!