BellevueKlubbenNyheter

Byggmestrene Knudsen og Askautrud har kjøpt navnet til sommercampen

Den lokale håndverkerbedriften Byggmestrene Knudsen og Askautrud synes det skjer mye positivt på Bellevue og har nå blitt en del av Sprint-familien. I juni kan vi ønske velkommen til BKA Sommercamp!

– Vi har hatt dette aktivitetstilbudet (campen) i cirka ti år, så det er veldig moro at vi nå har solgt navnet. Ekstra hyggelig er det at det er et lokalt firma som har kjøpt det, for de holder til her på Jeløy. Utrolig kult, sier Vegard Haslerud i Sprint.

BKA er altså forkortelsen for Byggmestrene Knudsen og Askautrud, som holder til i Øisteins gate – rett ved kanalen. De utfører tjenester innen nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Nå ser de også fram til å engasjere seg i sommercampen på Bellevue.

– Vi er opptatt av å sponse barneidretten og synes at Sprint gjør en veldig god jobb. Dette gleder vi oss til, sier Jørgen Knudsen, som er daglig leder i BKA Moss.

Vegard Haslerud forteller også at de ligger godt an med påmeldinger til arrangementet og at det kommer til å bli stor aktivitet den første uken i sommerferien.

– Flere titalls barn har meldt seg på og vi har hundre plasser totalt. Det skal vi klare å få til, avrunder han med et smil.

BKA Sommercamp arrangeres fra 24. til 28. juni og er for gutter og jenter i årgangene 2018-2011.

Les mer om programmet og påmelding her!

Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til Byggmestrene Knudsen og Askautrud, og gleder oss til samarbeidet i tiden som kommer!