A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Få med deg seriepremieren på Bellevue

Endelig er det klart for sesongpremiere i Norsk Tipping-ligaen og Sprint skal i aksjon hjemme mot Innstranda førstkommende søndag klokken 16:00. Det blir en festdag på Bellevue!

I tillegg til en spennende seriekamp, skal Kiwanis være til stede og skape et enda hyggeligere arrangement. Det blir loddsalg, hvor premien er 3 x 10.000,- gavesjekk fra Kiwanis, hvor vinner bestemmer hvilket formål i klubben (eller eventuelt lag) premien skal gå til. Dette gjelder kun yngreslagene. Vinnerne får i tillegg til bestemmelsesretten sesongkort på Bellevue. Kiwanis griller og deler ut gratis pølse i brød til alle, så dette blir en herlig dag.

Når det gjelder det sportslige, så er det stor optimisme i Sprint-leiren. Det har vært en krevende oppkjøring mot tøffe lag, men nå føler gjengen seg rustet for seriestart.

– Sesongoppkjøringen er vi fornøyde med. Vi har hatt lite skader, trent godt og alle har spilt mange kamper. Vi skal være klare, sier hovedtrener Vegard Gildseth Andersen og fortsetter:

– Årets sesong blir en spennende tilnærming for oss og meg selv som trener også. Vi har en ung og spennende tropp som har masse å komme med. For oss trenere handler det om å få dem til å få ut potensialet sitt. Jeg er helt sikker på at dagens tropp skal være konkurransedyktige mot samtlige lag i avdelingen vår, avrunder han med et smil.

Bli med på sesongåpningen! Denne søndagen sees vi på Bellevue!

Kampstart er 16:00.