KlubbenNyheterSpillerutviklingYngres avdeling

Gard H. Kristiansen har overtatt treneransvaret for G16 Interkrets

Etter et lite opphold i Sarpsborg FK, er Sprint-mannen Gard H. Kristiansen tilbake på Bellevue. Men denne sesongen byr på nye utfordringer for den erfarne treneren.

Kristiansen har trent A-laget i en årrekke og har en lang spillerkarriere bak seg i Sprint. Så det er ingen tvil om at han kjenner klubben meget godt og er klar for å lede interkretslaget til nye høyder.

– Det er hyggelig å være tilbake i Sprint og i byen. Som mossing ønsker man jo å bidra til at den lokale fotballen blir best mulig. Dette blir mitt 16. år sammenhengende som trener. Det vil si at jeg har opparbeidet meg en viss erfaring, forteller Kristiansen, som derimot skal få bryne seg på nye oppgaver i år:

– Det blir en fin og noe annerledes utfordring for meg. Jeg har kun 6 måneder erfaring med å trene lag som ikke er seniorlag. Når det er sagt så er jo spillet det samme, men mulig man må ta i bruk noen andre pedagogiske virkemidler, fortsetter han med et smil.

Kristiansen forteller at han hadde flere tilbud for denne sesongen, men at det var gamleklubben som fristet mest.

– Jeg har en “åtte til fire-jobb” som er ganske krevende. Dette betyr at jeg ikke har mulighet til å bruke mye tid på pendling. Jeg har hatt noen tilbud som ikke har vært forenlig med å kombinere jobb og familieliv. Da Sprint kom på banen var det enkelt å takke ja. Nå er klubbhuset rett opp i gata noe som frigjør en del tid. I tillegg har jeg tre sønner som spiller i klubben, sier han.

Hans store mål er å utvikle gutta såpass at de skal klare å ta steget opp på A-laget. Så man skal ikke se bort fra at noen Sprint-talenter dukker opp i 3. divisjon i framtiden.

– Klubbens ønske er at så mange som mulig kan spille 3. divisjon innen ett til tre år. Forhåpentligvis er det noen som tar det lenger enn dette også. Vi er jo så heldige med å ha mange gode utviklimgsarenaer i byen vår, avrunder han.

Vi ønsker Gard velkommen tilbake!