A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Treningskampene er spikret for Sprint i 2024

Trenerteamet har gjort en meget solid jobb og fått på plass mange interessante treningskamper i oppkjøringen til 2024-sesongen i Norsk Tipping-ligaen. Hovedtrener Vegard Gildseth Andersen er godt fornøyd med kampoppsettet.

I oppkjøringen venter motstandere fra 4. til 2. divisjon, og alle kampene skal spilles på Bellevue. Til tross for at det har vært vrient å booke treningskampene, er det sterke lag som kommer til å stå på motsatt banehalvdel i januar, februar og mars.

– Skeid og Grorud arrangerer jo OBOS Supercup i vinter, så veldig mange av Oslo-lagene er opptatt med deltagelse der. Det gjorde prosessen litt mer krevende i år, men vi har uten tvil fått på plass et bra program. Vi får matchet oss godt i oppkjøringen og er veldig fornøyd med slik det ble. Vi var tidlig ute og har nå mange artige kamper i vente, sier han.

Hele 13 spillere er også på kontrakt per nå, så trenerteamet er absolutt i rute.

– Ja, virkelig. Det er samtidig viktig at vi ikke blir utålmodige, for vi kommer ikke til å være helt i mål før vi starter oppkjøringen i januar. Men det er lenge siden A-laget til Sprint har hatt så mange på kontrakt til 1. desember. Det er positivt, sier Andersen.

Slik spilles kampene på Bellevue:
Sprint – Lokmotiv Oslo (lørdag 27. januar klokken 14:00)
Sprint – Råde (lørdag 3. februar klokken 14:00)
Sprint – KFUM II (lørdag 10. februar klokken 14:00)
Sprint – FFK II (lørdag 24. februar klokken 14:00)
Sprint – Christiania (lørdag 2. mars klokken 14:00)
Sprint – Kvik Halden (lørdag 9. mars klokken 14:00)
Sprint – Grebbestad (lørdag 16. mars klokken 14:00)
Sprint – Ørn Horten (lørdag 23. mars klokken 14:00)
Sprint – Eik Tønsberg (lørdag 30. mars klokken 14:00)

Følg med i sosiale medier for flere oppdateringer!