A-lagetKlubbenNyheter

Amin har forlenget kontrakten med Sprint

Amin Askar kom til Sprint midtveis i 2023-sesongen og har bidratt enormt både på og utenfor banen. Nå kan vi med stor glede meddele at den rutinerte spilleren har forlenget kontrakten med Sprint.

Den lokale 38-åringen er opprinnelig fra Kambo og har mange år bak seg i toppfotballen i Norge. Han har spilt for klubber som Brann, Sarpsborg 08, Moss FK og Fredrikstad.

I sommer signerte han for Sprint og  den rutinerte midtbanespilleren gjort en solid jobb på Bellevue, og kommer etter alle solemerker til å bli en viktig bidragsyter i 2024 også.

– Dette betyr veldig mye for oss. Han er på mange måter hjernen og nøkkelen i spillet vårt, forteller Sprint-trener Vegard Gildseth Andersen.

– Amin får alle i laget til å heve seg, så han bidrar på flere måter. Det er derfor veldig gledelig at vi har fått ham på plass så tidlig, for han blir ekstremt viktig i 2024. Selv om han er 38 år, holder han seg veldig bra. Amin legger ned enormt mange timer med trening hver eneste uke og jeg er imponert over det han har tatt med seg inn i vår treningskultur, fortsetter Andersen.

Amin Askar er for øvrig den tredje signeringen for kommende sesong. Tidligere i uken signerte Henrik Hanche Hafskjold og Erlend Kiani. Følg med på nettsiden vår og i sosiale medier for flere oppdateringer!