KlubbenNyheter

Haakon Haslerud gjør comeback i Sprint

Haakon Haslerud overtar jobben som barneansvarlig (6-12 år) og blir leder for Sprint-akademiet. – Det skjer så mye spennende i denne klubben. Jeg gleder meg til å bidra!

Det sier 25-åringen, som nå overtar stillingen etter Martin Måleng Lund. Sistnevnte blir i Sprint fram til 1. september og Haslerud har allerede startet i en 50 prosent stilling for å gjøre seg godt kjent med oppgavene som venter. Men helt nytt er det riktig nok ikke for ham.

Haakon Haslerud har vært i Sprint tidligere og har 5 år bak seg som sportslig leder i Kambo IL. Han starter med andre ord ikke på bar bakke, selv om han skal følge i fotsporene til en person som har levert meget bra i jobben.

– Martin Måleng Lund har gjort en super jobb og det blir litt som å “hoppe etter Wirkola” for min del. Men det er akkurat slik som trigger meg. Jeg liker å ha press og vet godt hva som har fungert de siste årene. Det vil jeg selvsagt viderebringe, samtidig som jeg har noen nye idéer, sier han med et smil.

Haslerud går over i en fulltidsstilling fra 1. oktober og da er det litt av hvert som står på planen.

– Blant annet Marker Sparebank jentecup. Det blir moro å være med og arrangere et opplegg som er kun for fotballjentene. I tillegg har jeg en ambisjon om å få akademiet vårt til å vokse – både som konsept og antall deltagere. Samtidig skal jeg til stede og hjelpe spillerne og trenere på de yngste lagene. Mange av personene i klubben kjenner jeg jo godt fra før, sier han med et smil.

Vi ønsker Haakon Haslerud velkommen tilbake til Sprint!