A-lagetKlubbenNyheter

Storfornøyd med sommerens signeringer

Det har blitt noen endringer i årets Sprint-stall. Noen har takket for seg og noen nye har kommet inn. Hovedtrener Vegard Gildseth Andersen har klokkertro på gjengen som skal krige om poeng i Norsk Tipping-ligaen de tre neste månedene.

Høstsesongen ble sparket i gang på Bellevue forrige helg og det kunne vel egentlig ikke gått bedre. Det endte med en forrykende 7-0-seier over Halsen, så det er ingen tvil om at Sprint mener alvor denne høsten.

– Vi håpet jo på seier i forkant, men forventet på ingen måte at det skulle bli så mange mål. Spesielt ettersom vi la om formasjonen vår en drøy uke før kampen og i tillegg hadde med oss to nye spillere i startelleveren. Det overrasket meg, sier Andersen.

Det har nemlig skjedd en del endinger i laget denne sommeren. De nysignerte spillerne er Steven Wilondja, Ayub Ibrahim, Amin Askar, Martin Lågbu og Sander Wold. De som har forlatt Sprint er Henrik Stokkebø, Casper Hjerpseth, Knut Simen Johannessen, Rasmus Isegran, Joakim Østvold, Nicklas Lagesen og Odin Nordvåg.

– Det er ingen tvil om at vi har styrket angrepsrekken vår i sommer. Kvaliteten er der. Det var jo også lørdagens kamp et bevis på. I morgen (lørdag) møter vi serieleder Pors på bortebane og vi har ingen planer om å legge oss ned. Vi vil ha med oss poeng fra Porsgrunn, sier hovedtreneren.

I skrivende stund ligger Sprint på 9. plass på tabellen med 14 poeng. Det er 7 poeng ned til Randesund som ligger under nedrykksstreken og det er 6 poeng opp til Start II som ligger på 4. plass på tabellen. Det er med andre ord god grunn til å rette blikket oppover.

Se tabellen her.

– Vi følte at vi fikk dårlig betalt med poeng i vårsesongen. Det var mange gode prestasjoner, men vi manglet det siste lille. Nå er det i alle fall ingen grunn til å se nedover på tabellen. Vi har et ganske så likt utgangspunkt som vi hadde før høstsesongen i fjor og da endte vi til slutt på 7. plass. Vi er offensive og ønsker å angripe kampene annerledes enn vi gjorde på våren. Vi vil ha kampene på våre premisser, understreker han.

Kampen mot Pors spilles på Pors stadion klokken 14:00 lørdag 29. juli. Vi ønsker Sprint lykke til mot serielederen!