CupGothia CupKlubbenNyheter

To Sprint-lag skal spille finale i Gothia Cup

Samtlige Sprint-lag har levert fantastiske prestasjoner i Gothia Cup i Göteborg og det er faktisk to lag som har sikret seg hver sin finaleplass i B-sluttspillet. J13- og G16-laget har feiet all motstand av banen i sluttspillet og skal kjempe om pokal lørdag!

Det har virkelig vært noen nervepirrende minutter, timer og dager i den svenske storbyen. Elleve Sprint-lag har hevdet seg i både A- og B-sluttspill i ulike årsklasser, og G18-lagets kvartfinale har vært blant høydepunktene så langt. Selv om det endte med 0-3-tap i A-sluttspillet mot franske Live Your World Cup, hadde de gleden av å spille på SKF Arena foran 5000 tilskuere. Det var litt av en opplevelse. Men de to store høydepunktene for Sprint som klubb gjenstår.

Klokken 10:15 skal de 13-årige Sprint-jentene spille finale mot EKF Täby. Deretter skal 16-åringene i aksjon mot engelske Russel Martin Academy. Det kommer til å bli to superspennende matcher og vi krysser fingrene for våre to lag, og håper på pokal(er) hjem til Bellevue.

Men uansett: Det står stor respekt av å ha nådd finalen!

Dersom du ønsker å følge liveoppdatering fra finalene, eller se resultatene fra cupen, kan du gjøre det på arrangørens side her.

Bilder fra cupen kan du se her: