A-lagetKlubbenNyheter

Amin Askar har signert for Sprint

Den tidligere eliteseriespilleren Amin Askar har kommet til enighet med Sprint og skal spille høstsesongen i Norsk Tipping-ligaen på Bellevue.

A-lagsstallen styrkes før sesongens andre halvdel og det er ikke hvem som helst som nå har skrevet kontrakt. Askar har mange år i toppen av norsk fotball og har spilt for klubber som Moss FK, Fredrikstad, Kristiansund, Brann og Sarpsborg 08. Hovedtrener Vegard Gildseth Andersen er strålende fornøyd med å ha fått signaturen til den rutinerte midtbanespilleren, som opprinnelig er fra Kambo.

– Vi forsøkte å signere ham før sesongen, men da var han ikke helt ferdig med toppfotballen. Nå var han det og da grep vi muligheten, forteller Andersen.

– Jeg kjenner Amin godt fra før og vet at han elsker å prestere på banen. Han er en type profil som vi ønsket. Han går i bresjen og er helproff, så vi er veldig glade for at dette gikk i orden, tilføyer han.

Askar ser også fram til oppgaven som venter med Sprint i høst.

– Både Vegard Gildseth Andersen og Vegard Haslerud i trenerteamet er barndomskompiser av meg, så det blir hyggelig å bidra her i Sprint. Kroppen har fått nok av toppfotballen nå, men jeg er på ingen måte ferdig. Jeg gleder meg veldig til dette, sier nykommeren.

Vi ønsker Amin Askar velkommen til Sprint!

Neste kamp for A-laget er for øvrig førstkommende lørdag hjemme på Bellevue mot Halsen. Kampstart er 1