CupGothia CupKlubbenNyheterYngres avdeling

Slik gikk det på dag 2 i Gothia Cup

En rekke nye kamper har blitt spilt i Gothia Cup og for Sprint-lagene har det blitt mange nye opplevelser. De 13-årige gutta på Sprint I står blant annet med full poengpott på to kamper i Göteborg og det jevnaldrende jentelaget viser virkelig muskler i turneringen! Her får du en oppsummering fra dag 2!

Jenter 13:
Mandag 17. juli:
Kungsbacka IF – Sprint 1-1
Tirsdag 18. juli:
FC New England – Sprint 5-0
Oppsummering fra tirsdag:

– Jenter 13-laget møtte i dag det amerikanske akademilaget FC New England, som henter spillere fra hele USA for å delta på turneringer i Danmark og Sverige. Det ble tøft fra starten av, og Sprint lå under 0-3 allerede etter 7 minutter. Motstanderne hadde imponerende ferdigheter, var veldig tøffe og spilte både på og over grensen for fair play. Sprint-jentene bestemte seg for å virkelig brette opp ermene. De gikk i krigen, tok duellene og jobbet steinhardt som lag resten av kampen. FC New England klarte kun score 2 ganger til, slik at endte med et høyst respektabelt 0-5-tap mot en overlegen motstander. Strålende gjennomført kamp av jentene, som viste hva man kan få til som lag. Bildet viser de tøffe jentene på Sprint-Jeløy jenter 13-lag.

Jenter 14:
Mandag 17. juli:
Breidablik III – Sprint 0-0
Tirsdag 18. juli:
Sprint – Onsala BK 0-4

Gutter 13:
Mandag 17. juli:
Sprint I – Lilla Torg FF 4-1
Kungsbacka IF II – Sprint II 3-2
Tirsdag 18. juli:
Sprint II – JDFS Alberts II 1-0
Sandarna BK I – Sprint I 0-1
Oppsummering fra tirsdag:
– Sprint II møtte JDF Alberts fra Latvia. Tidlig ledelse etter 30 sekunder spill. Ganske god 1. omgang av vårt lag. Jevn og tett match i 2 omgang, men ledelsen fra start holdt helt inn. For Sprint I gikk det også veldig bra. De møtte Sandarna BK. God kontroll og mye fint spill i 1 omgang, manglet kun scoring. Sprint opp i 1-0 tidlig i 2 omgang. Tett og tøff match derfra og inn, men også her gikk det veien og seier kunne feires!

Gutter 14:
Mandag 17. juli:

Sprint 2 – Stureby SK 3-1
Sprint 1 – Norrby IF 0-12
Tirsdag 18. juli:
Kungsbacka IF – Sprint II 4-3
JSC Pitray-Olier Paris Red – Sprint I 1-0

Gutter 15:
Mandag 17. juli:
Josh Evans Soccer School – Sprint 8-0
Tirsdag 18. juli:
Sprint – Skiljebo SK II 0-4

Gutter 16:
Mandag 17. juli:
Sprint I – USCH I 2-1
Sprint I – Ulricehamns IFK 1-2
Sprint 2 – Nacka FC 0-11
Tirsdag 18. juli:
Sprint I – Kungsbacka IF 0-2
Sprint II – Skiljebo SK 0-0

Gutter 18:
Mandag 17. juli:
Kungsbacka IF – Sprint I 0-2
Sprint II – Kinna IF 0-3
Tirsdag 18. juli:
Sprint I – Älta IF 2-2
Sprint II – SV Uhlenhorst-Adler 0-5
Oppsummering fra Sprint I fra tirsdag:
– Sprint I i G18-klassen møtte Älta IF til dyst på gruppespillets andre dag. Etter en god 1.omgang gikk gutta til pause med en komfortabel 2-0-ledelse – og tilsynelatende full kontroll. Men 2.omgang ble langt svakere enn vi hadde trodd og forventet, og vi slapp inn både ett og to mål før dommeren blåste av kampen. Kampen endte uavgjort, og gutta er dermed nødt til å mobilisere inn mot morgendagens kamp mot tyske Fuhsetal, FSV for å vinne gruppa.