CupGothia CupJentelagKlubbenNyheterYngres avdeling

Slik gikk det på åpningsdagen i Gothia Cup

En av årets store begivenheter for Sprint er i gang. Hele elleve lag fra Jeløy har tatt turen til Göteborg for å kjempe om heder og ære i en av verdens største fotballturneringer, nemlig Gothia Cup. Her kan du se hvordan det gikk i de første kampene i Sverige. (Hovedbildet er av Sprint I i G18-klassen)

Jenter 13:
Kungsbacka IF – Sprint 1-1
Oppsummering:

– Girls 13 kickstartet – som seg hør og bør – sin Gothia-karriere med kamp mot det fryktede hjemmelaget Kungsbacka IF. Jentene gikk ut i hundre, var det førende laget og tok fortjent ledelsen 1-0 i første omgang. Deretter fikk Kungsbacka en litt heldig utligning. I andre omgang klarte ikke Sprint å holde like høy kvalitet, kampen ble jevnere og det endte 1-1. God kamp av Sprint, selv om jentene ikke var helt fornøyde med resultatet. Sprints mål ble scoret av Ethleen Nsereko.

Jenter 14:
Breidablik III – Sprint 0-0

Gutter 13:
Sprint I – Lilla Torg FF 4-1
Kungsbacka IF II – Sprint II 3-2

Gutter 14:
Sprint 2 – Stureby SK 3-1
Sprint 1 – Norrby IF 0-12

Gutter 15:
Josh Evans Soccer School – Sprint 8-0

Gutter 16:
Sprint I – USCH I 2-1
Sprint I – Ulricehamns IFK 1-2
Sprint 2 – Nacka FC 0-11

Gutter 18:
Kungsbacka IF – Sprint I 0-2
Sprint II – Kinna IF 0-3
Oppsummering fra Sprint I:
– Vi møtte Kungsbacka IF i det som skulle bli en fysisk batalje på en våt gressmatte. Et frustrert Kungsbacka-lag pådro seg hele 5 gule kort i forsøket på å stoppe våre gutter, men solid forsvarsspill og direkte angrepsspill sørget for 2-0-seier, og en god start på turneringen. Målscorere var Theodor Christoffersen og Jonas Andresen.