A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Fant drømmebilen etter Sprint-kamp

(PARTNERINNHOLD) Etter å ha vunnet “en weekend” med Volvo C40 i en pausekonkurranse på en A-lagskamp i fjor, var det ingen vei tilbake for Karianne Helland og Øyvind Johansen. De falt pladask for bilen og la inn bestillingen kort tid etter.

Bilbutikk 1 er blant klubbens mange trofaste samarbeidspartnere og de har bidratt i mange ulike settinger de siste årene. Blant bidragene i fjor var  å stille med hovedpremien i tennisballkonkurransene på A-lagskampene. I en av konkurransene stakk Karianne Helland og Øyvind Johansen av med hovedgevinsten. I utgangspunktet var det kanskje ikke helt riktig tidspunkt ettersom de nettopp hadde bestilt seg ny bil hos en annen forhandler. Men etter å ha testet helelektriske Volvo C40 var det ingen vei tilbake.

– Vi lånte bilen i pinsehelgen og vi kansellerte det andre kjøpet like etter. Volvoen hadde veldig god komfort og var stødig på veien, og det var min første opplevelse med elbil. Jeg var solgt, forteller Karianne Helland.

– Ulf Petter hos Bilbutikk 1 kunne også sørge for rask levering, så det var veldig bra. Vi kan absolutt anbefale denne bilforretningen – der blir avtaler holdt, tilføyer Øyvind Johansen, som for øvrig er tidligere Sprint-keeper.

Vil du vite mer om Bilbutikk 1 sine modeller? Les mer her.

Karianne og Øyvind er også glad i å reise og trengte en bil med solid rekkevidde og god plass. Den nye Volvoen passer utmerket.

– Vi har allerede vært på langturer og vi har ikke opplevd rekkeviddeangst. I tillegg er det god plass i bilen, noe som er viktig med tanke på barneseter til barnebarna våre. Vi har aldri hatt Volvo tidligere, men bilen passer oss perfekt, konkluderer de to.