A-lagetBellevueCupKlubbenNyheter

Alt du trenger å vite om cupfesten på Bellevue

Det er i underkant av to uker til det braker løs med 1. runde i cupen og en skikkelig fest krever solid planlegging. Onsdag 24. mai klokken 18:00 er det bare å booke inn i kalenderen. Da er det ingen grunn til å dra noe annet sted enn til Bellevue.

Cupkampen mellom Sprint og Fredrikstad blir spennende i seg selv. Gjestene fra “Plankebyen” spiller til daglig i OBOS-ligaen og har fått en grei start på sesongen. De ligger på 4. plass på tabellen og har en målforskjell på 3-1 på 6 kamper. De har ikke scoret mange mål, men FFK har samtidig vist seg å være et knallsterkt defensivt lag. Litt av de samme tendensene har det vært i Sprint i Norsk Tipping-ligaen, som også har vist god defensiv struktur i flere av kampene. Selv om det skiller to divisjoner mellom lagene, kan dette definitivt bli en jevn batalje. I Sprint er det mye rutine blandet med ungt pågangsmot – det kan fort være nok til å karre seg videre til 2. runde i norgesmesterskapet. Det er også verdt å nevne at FFK måtte ut i ekstraomganger mot Råde i 1. runde i fjor. Cup er cup!

Når det gjelder arrangementet rundt cupkampen, så kommer det til å skje litt av hvert. Det blir loddsalg med flotte premier, i tillegg til meterlange kiosker med kanskje landets beste vafler…? Vi krysser fingrene for bra vær og håper på en folkefest med over 1000 personer på Bellevue.

Selve forhåndssalget har allerede startet og billetter kan du skaffe deg i Vipps #809302. Og det kan være lurt å kjøpe allerede nå. Kjøper du billett før klokken 12:00 på kampdag er du med i trekningen av en overnatting i Riviera Sunrise for to personer inkludert inngang til Pool og Wellness. Dette fantastiske hotellet åpner på Verket 22. mai.

Følg oss gjerne i sosiale medier de kommende ukene, for der oppdaterer vi med mer informasjon fortløpende.

Husk også at Sprint spiller hjemme klokken 14:00 til søndag, da er det ny seriekamp. Litt artig er det at kampen er mot nettopp Fredrikstad II. Se tabellen her.