KlubbenNyheterYngres avdeling

Sprint-Jeløy søker trenere til ungdomsavdelingen

Sprint-Jeløy er en blant Østfolds største klubber. Vi holder til på Jeløy i Moss og har cirka 650 aktive spillere. Vi blir stadig flere spillere og med dette trenger vi flere engasjerte trenere til våre ungdomslag. Vi ønsker å få inn personer på flere av årskullene våre og vi ønsker deg som er positiv og engasjert, og liker fotball.

Ved å være trener i Sprint-Jeløy blir du en del av et fotballmiljø hvor vi er opptatt av å ha gode og kvalifiserte trenere som brenner for at barn og unge skal utvikle seg. Vi er opptatt av at flest mulig trenere hos oss skal ha trenerkurs, har du ikke dette tilbyr vi dette hos oss. Arbeid på kveldstid og i helger, og kvinner oppfordres til å ta kontakt. Politiattest må fremvises.

Vi søker trenere til følgende lag:

Hovedtrener G19-2
Gruppe på 25 aktive spillere som skal spille i G19 breddeserien. Tett samarbeid med G19-1 om hospitering i trening og kamp.
Stillingen innebærer:
2-3 aktvitetsdager per uke
Mest kveldsarbeid, men også noe helg
Lede laget i trening og kamp
Lønn etter avtale

Assistenttrener G16 IK/ Kampansvar G16 KM
Gruppe på 30 spillere som i 2023 sesongen skal spille i G16 Interkrets og i G16 KM. Denne rollen går inn i dette trenerteamet men treneren får også ansvaret for å lede G16 KM i kamp.
Stillingen innebærer:
3-4 aktivitetsdager per uke
Kveldsarbeid og også noe helg
Lønn etter avtale

Søknad og tiltredelse: Snarest

Er du interessert?
Ta kontakt med sportslig koordinator Vegard Haslerud
Tlf: 482 66 967
E-post: