NyheterYngres avdeling

– Fantastiske muligheter til å utvikle seg i Sprint!

G16-laget er i full gang med oppkjøringen til årets interkretssesong – en sesong som blir ekstremt spennende. Arne Solhaug sitt mannskap består av 25 vinnerskaller som er klare for å gi jernet for Sprint i 2023. – Vi har en super gjeng, et sterkt trenerteam og en meget god kamparena. Dette blir et spennende år!

Det sier Arne Solhaug, som har alt på stell inn mot den nye sesongen. Det blir mange tøffe kamper og ikke minst en krevende treningshverdag, men det mener han spillergruppen er rustet for.

– Vi har hatt en rolig start på året, men treningene kommer til å bli hardere nå. Oppkjøringen er nøye planlagt med to cuper og treningskamper mot gode Oslo-lag. Alt ligger til rette for at vi skal være klare til seriestart i april, forteller han.

Interkretsserien byr på interessante kamper mot flere av landets storklubber. Fjorårets G16-lag i Sprint havnet som kjent på en knallsterk 2. plass i nettopp Interkretsserien, og årets 16-åringer har en klar plan om å slå godt fra seg på dette nivået.

Samtidig mener Solhaug det er viktig å ha fokus på trivsel og at gutta ikke skal bli preget av alvoret.

– Her i Sprint skal det være sosialt. Vi har truffet bra med denne gjengen, for gutta er veldig sammensveiset. Selv om det blir en fartsfylt sesong, skal det ikke bare være blodig alvor, sier han med et smil.

Det var også tydelig å se under torsdagens treningsøkt. Det var høyt temp og meget god stemning, noe dere kan se i bildegalleriet nederst i saken.

– Jeg mener vi har en flott utviklingsarena for 16-åringene – og det har vi egentlig for samtlige årskull i klubben. Her er det lagt til rette for utvikling, slik at man får tatt store steg gjennom sesongen, avrunder Solhaug.

Har du eller ditt barn har lyst til å prøve seg hos oss, er det bare å ta kontakt med oss!

Kontaktinfo:
Arne Solhaug (hovedtrener) tlf. 406 26 650
Vegard Haslerud (sportslig koordinator) tlf. 482 66 967