NyheterYngres avdeling

Denne trioen skal lede G16-laget i 2023

Trenerteam for G16 interkrets for 2023-sesongen er klart. Dette er et sterkt team som skal sørge for å gi unggutta en flott treningshverdag.

Sprint har gleden av å presentere Arne Solhaug som hovedtrener. Arne har UEFA B-lisens og har trent flere lag i klubben de siste årene. Med seg får han Martin Måleng Lund og Edvard Svendsen. I tillegg blir Bjørn Erik Kristiansen med i teamet som keepertrener. Det jobbes også med å forsterke teamet med ytterligere en trener.

Martin Måleng Lund er også barnefotballansvarlig i klubben og fortsetter også i denne rollen, men skal bidra med sin kompetanse rundt G16-laget.

Laget vil i 2023 bestå av både spillere født 2007 og 2008. Kamparenaer vil bli både G16 Interkrets og G16 KM. G16 skal også ha et godt samarbeid med G19 når det gjelder hospitering.

Hvis det er noen spillere der ute som er født i 2007 eller 2008 og ønsker en seriøs treningshverdag ledet av et godt trenerteam og ønsker muligheter for å spille i G16 IK, så kan du ta kontakt med sportslig koordinator Vegard Haslerud på telefon 482 66 967 eller på mail . 

Prøvespillsperioden starter 9.januar og varer frem til 1.februar. Skal du prøvespille med oss må du ta kontakt først og deretter skaffe treningstillatelse fra nåværende klubb. Tidspunkter for trening får du ved å ta kontakt med Vegard.