KlubbenNyheterYngres avdeling

Denne trioen skal lede G19-laget til Sprint

Da er trenerteamet for G19-laget spikret. Det er ingen tvil om at unggutta får en meget god arena og ikke minst ivrige og profesjonelle trenere som kommer til å legge til rette for en flott treningshverdag.

– Vi har gleden av å informere om at André Kraft Tveter er klar som hovedtrener for G19-1 for sesongen 2023, forteller sportslig koordinator Vegard Haslerud.

Tveter får med seg Ole Borge Jensen som assistenttrener og Bjørn Erik Kristiansen som keepertrener. Alle disse har mange års erfaring som trenere. André har jobbet i Sprint rundt G15- og G19-laget i 2022 og har tidligere vært trener rundt G19- og A-laget i Moss FK.

– Sprint-Jeløy har over lengre tid jobbet med et godt opplegg for G19 for sesongen 2023 og vi er glad for at denne gjengen er på plass. G19-1 skal i 2023 ha et tett samarbeid med A-laget. Det skal være kort vei for våre juniorspillere opp for å trene med A-laget, men ikke minst å spille kamper for vårt B-lag som neste år skal spille 4.divisjon (Amedialigaen). Dette blir også en meget tøff arena for våre unggutter, forteller Haslerud videre.

G19-1 skal også ha et tett samarbeid med klubbens G16-interkretslag hvor det er mange spennende gutter som skal hospitere opp til G19-laget.

Hvis det er noen spillere der ute som er født i 2004, 2005 eller 2006 og ønsker en seriøs treningshverdag ledet av et godt trenerteam og ønsker muligheter for å spille i G19-KM og/ eller 4.divisjon så kan du ta kontakt med sportslig koordinator Vegard Haslerud på telefon 482 66 967 eller på mail . 

Prøvespillsperioden starter 9.januar og varer frem til 1.februar. Skal du prøvespille med oss må du ta kontakt først og deretter skaffe treningstillatelse fra nåværende klubb. Tidspunkter for trening får du ved å ta kontakt med Vegard.