A-lagetNyheter

Disse spillerne er ferdig i Sprint: – Tusen takk for innsatsen!

På grunn av familie- og jobbsituasjoner er det noen spillere som takker for seg etter fantastiske år i Sprint.

I 2021 ble det opprykk til Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) og i år ble det 6. plass i sistnevnte liga. Det har vært to flotte fotballår og denne suksessen er det flere som har bidratt til. Blant annet flere av spillerne som nå gir seg – grunnet familiære og jobbrelaterte årsaker.

Patrick Johnsen, Daniel Ark Saastad, Aleksander Braun Andresen, Tim Reinback, Ervin Kozica, Simon Huseby, Ole Martin Skagevang og Isak Østrem blir ikke å se på Bellevue i 2023.

– Vi takker for flott innsats. Disse har bidratt til at vi klarte oss så bra som vi gjorde i Norsk Tipping-ligaen i år, sier Vegard Gildseth Andersen og Vegard Haslerud i trenerteamet.

Men så er det også spillere som har re-signert sine kontrakter, og det er ingen tvil om at trenerteamet absolutt er i rute.

Fredrik Wasenius, Erlend Kiani, Christopher Hjelkrem, Joakim Østvold, Knut Simen Johannessen, Altin Lajqi, Odin Nordvåg, Henrik Hanche Hafskjold, Mads Dyrseth, Sander Andresen, Fabian Øzylimaz, Aulon Musliu, Johannes Roaas, Gustav Skaug, Fredrik Olsen, Daniel Tobiassen, Julian Borge Jensen og Vincentas Pupsys blir alle en del av A-lagstroppen for 2023.

– Vi har signert mange av dem som var viktige bidragsytere i år og i fjor, og vi føler at vi ligger godt an. Alle klubber ønsker jo å være med klare til 1. januar, men det skal godt gjøres, sier de to trenerne med et smil.

Vi kommer fortløpende tilbake med flere oppdateringer!