A-lagetKlubbenNyheter

Vender hjem etter nesten ti år: – Jeg gleder meg veldig!

Sist Rasmus Isegran spilte en Sprint-kamp var tilbake i 2013. Drøye ti år etter blir han å se på banen for moderklubben igjen. – Det virker som det er en kul gjeng her og jeg er spent på nivået. Nivået i 3. divisjon var ikke like høyt da jeg var her sist!

Det sier Rasmus Isegran, som nå er tilbake i klubben det hele startet. Den lokale 29-åringen gikk nemlig alle gradene i Sprint før han tok turen videre oppover i divisjonssystemet. I løpet av de siste årene har han spilt for Asker, Bærum og Strømsgodset II, og har vært fast inventar i både 2. divisjon (PostNord-ligaen) og 1. divisjon (OBOS-ligaen).

Det at han nå skal spille 3. divisjonsfotball i 2023 handler ikke om at han ønsker å ta det roligere. Tvert imot.

– Jeg trapper ikke ned, nei! Men jeg må få hverdagen til å gå opp. Jeg er bosatt og arbeider i Oslo, og jobber i tillegg med å ferdigstille en ny klatrepark i Moss i disse dager. Å spille for Sprint, som primært trener på kveldstid, kommer til å passe perfekt, sier han med et smil.

– Jeg kjenner ikke så mange av spillerne fra før, så det blir mange nye bekjentskaper. Men i administrasjonen er det mange av de samme som sist. Dette blir bra, tilføyer han.

Rasmus Isegran er en spillertype som bekler de fleste defensive roller. Han har fungert som back, vingback, midtstopper og midtbane de siste årene. I Sprint blir det neppe de store forandringene.

– Det er flere posisjoner som passer meg bra og jeg er nok tiltenkt en rolle i midtforsvaret, sier han.

Onsdag denne uken var han med på sin første Sprint-trening og det er ingen tvil om at han går et par krevende uker i vente. Det blir nok å gjøre i kombinasjonen med jobb, oppstart av egen klatrepark (i Moss Padel-bygget) og fotballtreninger med Sprint.

– Det er mye som skjer, så det blir nok litt “hjemmekontor” hos foreldrene mine som bor i Moss. Men dette passer meg helt perfekt! avrunder han med et smil.

Vi ønsker Rasmus Isegran velkommen tilbake til Sprint!