A-lagetNyheter

Treningskampene er spikret for Sprint

Det jobbes nå på spreng inn mot ny sesong og treningskampene er nå booket inn. Det braker løs med match mot OBOS-liga-laget Moss FK på Bellevue i slutten av januar, og dermed blir det mange spennende motstandere fra samme nivå som laget skal spille på i 2023.

At oppkjøringen starter med lokalderby mot Moss, er jo i bunn og grunn det samme som i fjor. Bortsett fra at MFK har rykket opp og Sprint har lagt en meget solid sesong i Norsk Tipping-ligaen bak seg.

– Det blir den første kampen på nytt dekke etter opprustningen her på Bellevue, så det blir en fantastisk mulighet til å vise frem det nye anlegget til hele mossefolket. Vi møtte Moss ved to anledninger i fjor, både treningskamp og cupkampen, og det var to tette kamper vi fikk mye utbytte av, kommenterer hovedtrener Vegard Gildseth Andersen.

– Ellers har vi booket motstandere fra Norsk tipping-ligaen stort sett, og har krydret det litt med noen habile lag fra nivået under oss. Vi har bare Gjelleråsen på bortebane, og resten av treningskampene våre vil gå hjemme på Bellevue, stort sett på lørdager klokken 13:00. Alltid fint å avslutte treningsukene med en kamp, så man får testa ut ukens arbeid i praksis, tilføyer Sprint-treneren.

Hele oversikten ser du her:

 • 28-jan. LØRDAG 14:00 SPRINT-MOSS, BELLEVUE
 • 4-feb. LØRDAG 13:00 GJELLERÅSEN-SPRINT, GJELLERÅSEN
 • 11-feb. LØRDAG 13:30 SPRINT-EIK, BELLEVUE
 • 18-feb. LØRDAG 12:00 SPRINT-SKJETTEN, BELLEVUE
 • 18-feb. LØRDAG 15:00 SPRINT-FLINT, BELLEVUE
 • 22-feb. ONSDAG 18:00/19:30 SPRINT-DRØBAK x 2, BELLEVUE
 • 4-mar. LØRDAG 12:00 SPRINT-KFUM 2, BELLEVUE
 • 4-mar. LØRDAG 15:00 SPRINT-KRÅKERØY, BELLEVUE
 • 11-mar. LØRDAG 13:30 SPRINT-LOKMOTIV OSLO, BELLEVUE
 • 18-mar. LØRDAG 13:30 SPRINT-SARPSBORG 08 2, BELLEVUE
 • 1-apr. LØRDAG 13:30 SPRINT-ASKER, BELLEVUE