A-lagetNyheter

Disse lagene møter Sprint i 2023

Etter å ha havnet på en imponerende 6. plass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen denne sesongen, har Sprint et spennende år i vente. I dag kom avdelingsoppsettet og det er ingen tvil om at det venter mange interessante kamper på Bellevue 2023.

– Rent sportslig kjenner vi til en del av lagene fra sesongen 2022, som det er opp til oss å gjøre til en fordel. Med tanke på reiseavstander slapp vi igjen unna flyturene, noe andre lokale lag ikke gjorde. Så jeg tror vi skal være fornøyd med dette oppsettet, sier hovedtrener Vegard Gildseth Andersen.

Sprint ble nok en gang plassert i avdeling 4 og skal møte følgende lag i 2023:
Mjøndalen 2, Eik Tønsberg, Åskollen, Sandefjord 2, Fredrikstad 2, Halsen, Mandalskameratene, Pors, Randesund, Odd 2, Start 2, Donn og Vindbjart.

Blant nykommerne er de nyopprykkede lagene Åskollen, Sandefjord II og Donn. Odd 2 rykket derimot ned fra sin 2. divisjonsavdeling, hvor blant andre Moss FK spilte denne sesongen.

Bortsett fra de fire nevnte, er det ingen nye bekjentskaper som skal stiftes. Men det er i alle fall ingen tvil om at det blir en tøff, men spennende sesong mot meget solide lag.

Les mer om oppsettet for Norsk Tipping-ligaen her.