CupKlubbenNyheter

Påmeldingene til innecupene i 2023 har åpnet

2023-sesongen får en pangstart med jentecup i Mossehallen i januar og påfølgende cup for gutta i mars. Nå har vi åpnet for påmeldinger og vi gleder oss til å endelig kunne arrangere disse populære turneringene igjen!

Lørdag og søndag (14. og 15. januar) går jentecupen av stabelen for 40. gang. Etter å ha blitt avlyst på grunn av korona de siste årene, kan vi med stor glede invitere til innecup igjen. Turneringen spilles på tre håndballbaner med 7’er-fotballmål, futsalball og vant rundt hele banen. Cupen er for klassene J11, J12, J13, J15, J17 og J19/Senior.

Les mer om jentecupen her.

Når det gjelder guttecupen, så går den av stabelen 4. og 5. mars. Turneringen er for G10, G11, G12, G13, G14, G15 og G16. Dette blir en fartsfylt helg med drøssevis av kamper og spilleglede. Også denne turneringen spilles på tre håndballbaner med 7’er-fotballmål, futsalball og vant rundt hele banen.

Les mer om guttecupen her.

Vi gleder oss til å innlede 2023-sesongne med to flotte innendørs-arrangementer!