A-lagetNyheter

En knallsterk sesong som nyopprykket 3. divisjonslag

Det har gått nesten to uker siden serieavslutningen hjemme mot Sarpsborg 08 II og nå har spillerne og trenerteamet hatt noen velfortjente fridager. Sprint havnet på 6. plass på tabellen og hovedtrener Gard H. Kristiansen er på ingen måte skuffet når han oppsummerer sesongen.

Det er alltid spenning knyttet til en ny sesong og ekstra spennende er det når man er blant de nyopprykkede lagene. Men Sprint gjorde seg på ingen måte bort – tvert imot. Til tross for en del utfordringer med spillerlogistikken, ble det en veldig oppløftende sesong.

– Vi var jo veldig spente før sesongen, men treningskampene ga oss i hvert fall referanser på at vi taklet nivået mot lag på samme nivå. Det ga oss en god selvtillit. Poengmessig fikk vi dessverre en lei start, men vi stå i det og klarte etter hvert å ta noen sterke seire. Dessverre har vi i løpet av sesongen hatt mange nøkkelspillere ute med skader. Knut Simen mistet hele sesongen pga en prolaps i ryggen og Joakim har vært ute siden runde 5. I tillegg har vi hatt noe enormt med karantener. Videre mistet vi viktige Eirik Kaldheim i sommer. Det har også vært fødsler og bryllup, som har ført til at vi har manglet spillere i en del kamper, forteller han og fortsetter:

– Derfor er det nå i ettertid veldig gledelig å se at vi klarte å ende på en sterk 6. plass hvor målsettingen var topp 7 på tabellen. Av alle 18 opprykkslagene ble vi da nest best, kun slått av Førde. Flere unggutter har også fått mye spilletid denne høsten og det har vært fint å se hvordan de har tatt nivået. Vi har hatt kamper hvor vi ikke presterte så bra, men totalen ble til slutt veldig bra, smiler han.

Se tabellen her.

Den beste opplevelsen er han ikke i tvil om:

– Det ble mange gode opplevelser, men seieren mot Mandalskameratene borte var både viktig og sterk. Vi reiste jo også ned til Kristiansand dagen i forveien, mimrer han.

I løpet av de kommende ukene vil også mye avklares med tanke på neste sesong – både når det gjelder trenerteamet og hvilke spillere som blir med videre. Vi kommer med fortløpende oppdateringer!