KlubbenNyheterYngres avdeling

Sprint sikret 2.-plassen etter en eventyrlig sesong i interkretsserien

(G16 interkrets: Sprint-Sarpsborg 08 2-1) En fantastisk sesong i interkretsserien er nå over og Sprint avrundet det hele med å slå Sarpsborg 08 på Refsnesbanen. Det førte til at gutta havnet på en knallsterk 2. plass på tabellen.

– Etter en svak første halvtime våknet denne gjengen og spilte strålende fotball resten av kampen mot nasjonal-laget til Sarpsborg 08. Vi lå under 1-0 til pause, men var overlegne i andre omgang og snudde til 2-1. Seiersmålet kom på overtid og da eksploderte det på Refsnes. Fullt fortjent seier, forteller en meget fornøyd trener, Christian Olsen, og oppsummerer den utrolige sesongen:

– Med onsdagens seier sikret vi 2. plass i interkrets og fullførte en fantastisk sesong på en strålende måte. 7 seire og 1 uavgjort på de 8 siste kampene sier sitt. Minst like viktig å notere seg er at av de 25 som har vært på banen for oss i år, er 7 født i 2007 og 2 av dem født i 2008. I tillegg til det har hele 15 spillere fra oss spilt i 5. divisjonsfotball og bidratt godt til opprykket til 4. divisjon (Amedialigaen). Vi har også 3 spillere som har debutert i 3. divisjon (Norsk Tipping-ligaen), hvor 2 har spilt masse der i høst og veldig lite for oss. Denne gjengen har lagt ned en fantastisk jobb over tid og får virkelig betalt for alt det harde arbeidet. Det gror med andre ord godt i Sprint og fremtiden ser lys ut, avrunder Olsen.

Se tabellen her.