A-lagetKlubbenNyheter

Knallsterk snuoperasjon i serieavslutningen

(Sprint-Sarpsborg 08 II 3-1) “Hjemmelaget” havnet under i 1. omgang, men jobbet seg tilbake i matchen og snudde kampen på Melløs kunstgress. Sprint avsluttet sesongen med stil.

Oppgjøret ble spilt på Melløs ettersom det legges ny kunstgressmatte på Bellevue i disse dager. Men det spilte ikke så stor rolle. Mange hadde møtt opp for å støtte gutta og det ble en fin forestilling. Etter Musa Lowe sin scoring for Sarpsborg 08 i det 20. spilleminutt, sørget Sprint for å snu det hele. Først med scoring av Fredrik Wasenius i det 43. minutt og deretter fant Christopher Hjelkrem nettmaskene i det 61. minutt. Den tredje scoringen var det Altin Lajqi som sto for.

Sprint vant komfortabelt og gikk dermed forbi 08-rekruttene på tabellen og havnet på en fin 6. plass. Det er meget sterkt – spesielt med tanke på at laget var nyopprykket i Norsk Tipping-ligaen denne sesongen.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen var godt fornøyd med måten de avrundet seriespillet på.

– Det var en veldig solid gjennomført kamp av oss. I etablert forsvar slapp vi ikke til noen ting og tidvis var vi veldig gode med ball i laget. Det kunne vært bedre, men totalt sett var dette bra. Vi vant fortjent og nådde målet vårt om å havne topp 7 på tabellen. Det er sterkt, sa han med et smil.

Se tabellen her.

Kristiansen la heller ikke skjul på at han ser fram til å komme tilbake på en splitter ny Bellevue-matte.

– Det har jo vært en utfordring for oss å ikke ha noe fast tilholdssted i flere uker, men vi har håndtert det etter beste evne. Vi gleder oss til å komme ut på Bellevue igjen, avrundet han.

Vi gratulerer A-laget med en flott sesong og gleder oss til et nytt år i Norsk Tipping-ligaen!

KAMPFAKTA
Sprint.                          3 
Sarpsborg 08 II         1

Pause: 1-1
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Melløs kunstgress

Dommer:
Himmet Boyar, Rustad Abildsø Sportsklubb

Mål:
0-1 Musa Lowe (20)
1-1 Fredrik Wasenius (43)
2-1 Christopher Hjelkrem (61)
3-1 Altin Lajqi (77)

Sprints tropp:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Christopher Hjelkrem, Patrick Johnsen, Sander Urstad Andresen, Henrik Stokkebø, Erlend Kiani, Fredrik Wasenius, Henrik Hafskjold, Simon Huseby, Altin Lajqi, Magne Anker-Jensen, Antonio Fosser, Alban Ramadani, Ervin Kozica, Mads Dyrseth, Agron Asani og Isak Østrem.