KlubbenNyheter

Sprint-rekruttene sikret opprykket til 4. divisjon!

(Sprint II-Spydeberg 6-0) Mens tabelltoer Idd gikk på en smell hjemme mot Kråkerøy II mandag kveld, innfridde Sprint-rekruttene så til de grader på Refsnesbanen. Til slutt kunne de juble for tre nye poeng og ikke minst opprykk til Amedialigaen (4. divisjon).

Kampen ble egentlig aldri så spennende. Sprint-gutta hadde et solid overtak og vant fortjent. De pyntet dermed på den flotte hjemmestatistikken, hvor de endte opp med elleve seiere, to uavgjort og ikke ett eneste tap i år. På bortebane har det blitt sju seiere, to uavgjort og tre tap.

Det gjenstår én bortekamp av årets sesong og den går av stabelen i Fredrikstad om tre dager. Da er det Kråkerøy II som står på motsatt banehalvdel. Men det spiller egentlig ikke så stor rolle hvordan det går der. Sprint har sikret opprykket, så nå er det kun seriemesterskapet det er spenning rundt. Men det er ikke noe som trenerteamet har tenkt nevneverdig på.

Se tabellen her.

– Det viktigste var å sikre opprykket for oss og få en bedre arena neste år. Det er jo to lag som rykker opp fra 5. divisjon, sa Vegard Gildseth Andersen etter mandagens storseier.

Han oppsummerte sesongen (så langt) med et stort smil.

– Dette rekruttlaget har bestått av en miks av A-lagsspillere som ikke startet forrige A-kamp og mange 06-spillere. Og jeg må innrømme at 06-spillerne har imponert meg og virkelig tatt nivået. Vi har hatt tre-fire spillere fra start i hver kamp også. Så all ære til 06-laget som har bidratt med mange gjennom sesongen. Det hadde ikke gått uten dem, skrøt han.

Nå er det bare å rette blikket mot 4. divisjon og glede seg til kamper som venter. Der vil de møte førstelagene til blant andre Drøbak-Frogn, Kråkerøy, Sarpsborg FK og Østsiden. I tillegg blir det lokaloppgjør mot Moss FK II.

– Nivået i 4. divisjon blir mer riktig for oss. Nå skal vi sørge for at vi klarer å bli værende i den divisjonen og at vi klarer å ha det som en utviklingsarena, avrundet Gildseth.

KAMPFAKTA
Sprint II               6
Spydeberg           0

Pause: 3-0
Seriekamp, 5. divisjon
Refsnesbanen

Dommer:
Andreas Kalgraff, Ås IL Fotball

Mål:
1-0 Simon Huseby (23) str.
2-0 Altin Lajqi (29)
3-0 Altin Lajqi (41)
4-0 Daniel Ark Saastad (70)
5-0 Daniel Ark Saastas (75)
6-0 Agron Novolani (90)

Sprints tropp:
Magne Anker-Jensen, Antonio Marensius Kristiansen Fosser, Aleksander Braun Andresen, Sebastian Gruhle, Simon Malterud Huseby, Gustav Skaug, Mekan Asani, Sander Urstad Andresen, Altin Lajqi, Isak Jenssen Østrem, Trym Aase Hellgren, Knut Markhus, Ervin Kozica, Johannes Heier Roaas, Vincentas Pupsys, Agron Shpenddon Novolani, Nihat Fabian Røed Özyilmaz, Daniel Ark Saastad