KlubbenNyheterYngres avdeling

Fem strake seire for interkretslaget!

(G16 interkrets: Asker-Sprint 1-2) Lørdag vartet Sprints interkretslag opp med en ny trepoenger i interkretsserien. De står nå med fem strake seire og innehar en foreløpig 2. plass på tabellen.

Interkrets-eventyret vil ingen ende ta. Det Sprints G16-lag har prestert fram til nå er utrolig sterkt. Etter lørdagens borteseier står laget med 14 seire, 5 uavgjort og kun 4 tap i en serie hvor flere av de største klubbene i landet deltar. Men utrolig nok ble det ingen enorme jubelscener etter lørdagens seier. Prestasjonsmessig var de nemlig litt under pari og var derfor ikke helt fornøyd etter matchen. Det sier jo det meste om mentaliteten i denne gruppa.

– Prestasjonen sto nok ikke helt i stil med resultatet, men selv om spillet ikke satt, viste gutta nok en gang sterk mentalitet. De avgjorde kampen i sluttminuttene, forteller hovedtrener Christian Olsen og fortsetter:

– Etter en litt ujevn start på høstsesongen har denne gjengen hatt knallsterke resultater i det siste. Gutta står med fem strake seire etter å ha slått Kongsvinger (3-0), Vålerenga (3-2), Ullern (2-0), Skeid (3-2) og Asker i dag. Det er vanvittig sterkt og vi er allerede sikret en topp 3-plassering. Nå skal vi avslutte med stil, avrunder Olsen.