A-lagetKlubbenNyheter

Det ville seg ikke for Sprint

(Sprint-Randesund 0-1) Etter en middelmådig 1. omgang hevet A-laget seg betraktelig etter pause og skapte flere store sjanser. Dessverre hadde de ikke marginene på sin side og tapte knepent.

Randesund kom best i gang i matchen. Thore Ulstein sendte gjestene i føringen allerede i det 6. spilleminuttet og Randesund øynet muligheten for full poengpott. Resten av førsteomgangen ble ganske så sjansefattig, hvor Sprint hadde mye ball, men slet med å skape de store sjansene. Etter hvilen løsnet det på mange måter for hjemmelaget.

Sprint styrte spillet og skapte sju enorme muligheter. Dessverre hadde de ikke marginene på sin side og det ble ingen flere scoringer i oppgjøret. Randesund fikk dermed med seg tre superviktige poeng og tok et stort seg opp fra nedrykksstriden.

Se tabellen her.

For Sprint sin del var det ingen krise å tape ettersom plassen i Norsk Tipping-ligaen allerede er sikret. Men det er ikke akkurat en holdning som hovedtrener Gard H. Kristiansen setter pris på.

– Det er selvfølgelig positivt at vi har hatt en fin sesong og tatt mange poeng som nyopprykket lag, men vi skal fortsatt være sultne. Vi skal alltid gjøre alt for å vinne fotballkamper. Nå har vi spilt fire kamper uten å vinne. Det er ikke slik vi ønsker å ha det, sier han bestemt og oppsummerer lørdagens kamp:

– I 1. omgang hadde vi mye ball, men slet med å skape noe. I tillegg fikk vi et billig baklengsmål. Det som er veldig positivt er at vi klarte å heve oss i 2. omgang og produsere mye. Av en eller annen merkelig grunn klarte vi ikke å sette ballen i mål. Det er skuffende. Det var en blanding av marginer og udyktighet, og det er irriterende å ikke sitte igjen med noen poeng fra en slik kamp, sier Kristiansen.

Neste kamp, som for øvrig er årets nest siste match i serien, er borte mot serieleder Fram. Det ser Kristiansen fram til.

– Det eneste laget som har slått Fram i år, er jo vi. Denne sesongen har vi også tatt flest poeng mot lagene som ligger over oss på tabellen, enn de som ligger under oss. Vi sliter nemlig litt med å finne ut av det når vi møter lag som ligger lavt og kompakt – slik som kampbildet ble mot Randesund i dag. Men vi ser fram mot neste helg og håper på en god prestasjon mot Fram, avrunder Kristiansen, som fortsatt har et mål om å havne topp 7 på tabellen.

Lørdagens kamp ble for øvrig spilt på Melløs kunstgress ettersom kunstgressmatta på Bellevue skiftes i disse dager.