A-lagetKlubbenNyheter

– Vi gjorde et ærlig forsøk!

(Pors-Sprint 1-2) Selv om ikke resultatet ble helt som ønsket, kan A-lagsgutta ta med seg mye positivt fra lørdagens kamp. Nok en gang var de konkurransedyktige mot et topplag i Norsk Tipping-ligaen.

Pors lå på 3. plass på tabellen før dagens oppgjør, mens Sprint lå på en sterk 6. plass på tabellen. Vertene var derfor knepne favoritter i forkant, men kampen var på ingen måte avgjort før dommeren blåste sluttsignalet. Det ble en skikkelig thriller.

Marius Larsen scoret på straffe i det 36. spilleminutt og like etter sørget Tobias Henriksen for å doble ledelsen for Pors. Dette ble også pauseresultatet. I det 52. minutt fant Christopher Hjelkrem nettmaskene for Sprint og spenningen var virkelig tilbake i matchen. Sprint jaget utligning og hadde en ball i stolpen på overtid i 2. omgang. Men det gikk akkurat ikke og hjemmelaget fikk med seg full poengpott.

Se tabellen her.

– Vi viser nok en gang at vi er konkurransedyktige mot et topplag i ligaen, men det gikk akkurat ikke for oss. Vi skapte mange sjanser, men lyktes ikke denne gangen, forteller hovedtrener Gard H. Kristiansen etter matchen.

– I denne kampen var vi gode med ball, men slet til tider uten ball. Det klarte vi aldri å justere inn. Det ble også store avstander i 2. omgang, og rett og slett litt rotete etter reduseringen vår. Men vi ga det et ærlig forsøk og var nære i sluttminuttene, fortsetter Kristiansen.

Neste mulighet for poeng er neste helg. Da kommer Randesund på besøk. Kampen skal ikke spilles på Bellevue, da underlaget skiftes der i disse dager. Kampen skal derfor spilles på Melløs kunstgress.

– Det er en stund siden sist seier for oss, så vi satser på at den kommer neste helg, avrunder Kristiansen.

Randesund ligger rett over nedrykksstreken og kjemper for tilværelsen i ligaen. De kommer derfor til å gi alt for å få med seg poeng. Det ligger med andre ord an til å bli en veldig interessant match.