A-lagetKlubbenNyheter

Tok et knallsterkt poeng på Sørlandet

(Start II-Sprint 3-3) Det ble en målrik og artig match på Sør Arena lørdag ettermiddag. Sprint var i ledelsen to ganger i løpet av matchen, men hjemmelaget slo tilbake begge gangene. Men uansett: Å ta poeng mot Start II på hjemmebane er sterkt!

Sprint fikk en drømmestart på kampen Det første målet kom allerede etter 11 minutter, signert Henrik Stokkebø. Gjestene beholdt også ledelsen til pause, men etter hvilen lyktes Start-rekruttene foran mål. August Frobenius utlignet i det 70. minutt, før Jakob Årikstad sørget for å fullføre snuoperasjonen like etter.

Men Sprint var ikke ferdige for dagen. De holdt motet oppe og i sluttminuttene scoret Tim Reinback og Christopher Hjelkrem en gang hver, og Sprint var nok en gang tilbake i ledelsen. Dessverre holdt det akkurat ikke inn. Sander Richardsen utlignet for Start i det siste overtidsminuttet og det endte dermed 3-3 i Kristiansand.

Se tabellen og kampfakta her.

– Vi er godt fornøyde, selv om det selvsagt var surt å slippe inn et mål så sent i kampen, forteller hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampen.

– Jeg synes vi spilte en god 1. omgang. Vi lå godt defensivt og kom til noen gode muligheter. Dette fortsatte vi med i starten av 2. omgang, men vi slet etter hvert med å ha kontroll på ballen. Men mentaliteten vi viste var imponerende. Det var på et helt annet nivå enn forrige helg, fortsetter Kristiansen.

Med ett poeng lørdag ettermiddag, ligger Sprint på 6. plass på tabellen. Målsettingen for 2022-sesongen er topp 7, så laget ligger absolutt godt an til å lykkes med det.

– Det er fire kamper igjen og vi skal fullføre sesongen med stil. Allerede neste helg venter en ny tøff kamp borte mot topplaget Pors, avrunder han.