A-lagetKlubbenNyheter

Simon Huseby ble matchvinner for Sprint

(Halsen-Sprint 1-2) Sprint-herrene vartet opp med en solid prestasjon i lørdagens bortekamp. Simon Huseby scoret begge målene og bidro sterkt til å sikre tre poeng i Larvik.

Det var ventet å bli en spennende match, ettersom både Sprint og Halsen er to lag som har ligget rundt midten på tabellen i store deler av sesongen. En thriller ble det også, og heldigvis endte den godt for gjestene.

Simon Huseby sendte Sprint i føringen etter 26 minutter og de tilreisende beholdt ledelsen til pause. I det 51. minutt utlignet Christer Smith, men jubelen ble kortvarig for hjemmelaget. Huseby var ikke ferdig for dagen og scoret 1-2-målet fire minutter etter. Dette ble også sluttresultatet.

Se kampfakta her.

– Vi visste at Halsen er et godt lag og vi gjennomførte en god match, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen.

– Det er spesielt imponerende å ta tre poeng ettersom vi har hatt så mye fravær. Men i denne kampen hadde vi akkurat nok forsvarsspillere og etter baklengsmålet tidlig i 2. omgang hadde vi stort sett kontroll spillemessig. Vi kunne også avgjort kampen tidligere, men vi er selvfølgelig fornøyde, forteller han.

– I denne sesongen har vi vist at vi kan slå hvem som helst og at vi også kan tape for hvem som helst. Akkurat nå ligger vi på 5. plass på tabellen og det begynner å se veldig bra ut med tanke på å sikre plassen i Norsk Tipping-ligaen. Men vi ser oppover og skal ha flere seire, avrunder Kristiansen.

Dessverre fikk både Tim Reinback og Henrik Stokkebø hvert sitt gule kort i oppgjøret og må stå over neste hjemmekamp på grunn av for mange gule kort.

Se tabellen her.

I neste kamp er det Eik Tønsberg som venter hjemme på Bellevue. Da er det også publikumskamp, hvor det er gratis inngang og drøssevis av aktiviteter. Hold av dagen og bli med!