A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Vi har passert 100 kroner per tilskuer til Publikumskampen!

Det jobbes iherdig inn mot Publikumskampen 17. september. Flere titalls bedrifter ønsker å bidra og klubben skal sørge for å lage en skikkelig fotballfest for store og små. Inngang blir selvfølgelig gratis denne dagen!

I fjor ble Publikumskampen en skikkelig suksess med hele 800 tilskuere på Bellevue, noe som var maks antall som var tillatt i henhold til koronarestriksjonene. I år er det derimot ingen restriksjoner og vi håper at vi passerer 1000 publikummere denne dagen. For det blir et hyggelig opplegg.

Det blir gratis frukt til barna, masse aktiviteter, stands med sponsorer og konkurranse i pausen. A-laget skal møte Eik Tønsberg, så det ligger an til å bli en skikkelig thriller.

– Dette blir en spesiell dag på mange måter. Kampen mot Eik Tønsberg 17. september, selve Publikumskampen, blir det siste arrangementet før kunstgressmatta skiftes. Vi vil skape en fest og den håper jeg folk vil være med på. Det blir gratis inngang, sier daglig leder Therese Solhaug, som i likhet med flere ildsjeler jobber iherdig med planleggingen om dagen.

Samtidig som selve arrangementet skal spikres, jobbes det også med å få med sponsorer. Og akkurat det arbeidet går så det griner.

– Ja, altså, her går det unna. Nå har vi passert 100 kroner per tilskuer og det er ikke lenge siden vi startet. Det er positiv respons å få nesten over alt og det er ekstremt hyggelig. Økonomisk sett er dette det viktigste arrangementet vi har i år, fortsetter Solhaug.

Selve konseptet er velkjent for mange, men for å forklare kort og greit:
Publikumskampen handler om å skape en fest på Bellevue, hvor A-laget spiller kamp og det er gratis inngang. Klubben får et bestemt beløp per person som kommer inn porten på arenaen denne lørdagen. Det blir lagt opp til mange aktiviteter for barna, slik at det blir en hyggelig familiedag. Kampstart er 15:00 den 17. september, men aktivitetene starter i alle fall en time før. Dette blir moro!

Så langt har følgende bedrifter kastet seg på:

10 kroner per tilskuer:
Bilbutikk 1
Standard Sport
Granum
Moss To-Takt

5 kroner per tilskuer:
Old Boys Sprint
Best Global Logistics
Varnaveien Bilpleie
Areal Asfalt
Larkollen Eiendomsutvikling
Wagle Chartering
Coop Extra
Jeløy Neglstudio
PS Press
Tannlege Klyve
Hansen Protection
Spirhed AS

2 kroner per tilskuer:
Occivin

1 krone per tilskuer:
Byggmester Svendberg
Moss Taxi
Abacus
Moss Kiropraktikk og Helse

Det er enkelte som ikke ønsker publisitet og er derfor ikke med på listen!

Har du lyst til å bidra som bedrift eller privatperson? Send mail til