A-lagetBellevueNyheter

Knepent hjemmetap for A-laget

(Sprint-Urædd 0-1) Etter en knallsterk rekke med fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene, stoppet det hjemme mot Urædd lørdag ettermiddag.

Urædd-spiller Martin Røren ble matchvinner med sin scoring i 1. omgang og gjestene fra Telemark fikk med seg tre superviktige poeng hjem. Sprint-trener Gard H. Kristiansen var naturligvis skuffet etter kampslutt.

– Vi var gode i banespillet i 1. omgang, men det ble rotete etter pausen. Vi var ubesluttsomme foran mål og fant rett og slett ikke rytmen, sukker han.

Skadeproblematikken er ikke noe nytt. Helt siden tidlig i vårsesongen har den ene spilleren etter den andre gått ned for telling. Fortsatt er mange ute med skade og Kristiansen innrømmer at motvinden er tøff om dagen.

Se tabellen her.

– Denne kampen bærer jo preg av at vi ikke har forsvarsspillere. I dag måtte vi bruke midtbanespillere  som midtstoppere, ettersom alle er ute med skade. Det er ekstremt krevende å skifte på laget hele tiden, men sånn er det nå. Selv om det fortsatt er noen poeng ned til nedrykksstreken, er det ingen grunn til å ta det med ro. Vi kan ikke avgi for mange poeng før vi plutselig er der. Vi må jobbe knallhardt fremover, sier han.

En hyggelig ting fra lørdagens kamp var at unggutten Sander Urstad Andresen fikk sin første match fra start. Det er ingen tvil om at det gror godt i klubben!

Neste kamp for A-laget er borte mot Halsen neste lørdag.