A-lagetKlubbenNyheter

Kan juble over drømmestart på høstsesongen

Tre seirer og ett uavgjort på de fire siste kampene, sier det meste om A-lagets trend. De har tatt et stort steg opp fra nedrykksstriden og kan virkelig se oppover på tabellen. Starten på høstsesongen har med andre ord vært meget sterk.

Skadeproblematikken preget store deler av vårsesongen og Sprint-trener Gard H. Kristiansen var spent på om problemene kom til å forfølge dem videre. Heldigvis har spillerne og trenerteamet håndtert situasjonen meget godt, og de som har fått sjansen på banen har virkelig levert. En heltent spillergruppe har stått fram og vist hva som bor i laget.

Etter et knepent 0-1-tap mot Halsen i slutten av juli, har Sprint fulgt opp med borteseier mot Fredrikstad II (1-2), uavgjort hjemme mot Vindbjart (1-1), borteseier mot Mandalskameratene (1-3) og hjemmeseier over topplaget Follo (2-1).

– Jeg er ekstremt fornøyd og stolt over denne gjengen! skryter Kristiansen.

– Poengmessig har det vært veldig bra. Det har blitt mange gode prestasjoner, selv om vi fortsatt ser at vi kan bli bedre. Men jeg synes at vi har vist at vi har jobbet bra sammen. Det har vært mye fravær i lang tid og vi har manglet spillere til hver kamp. Vi har lagt ned enormt mange timer med forberedelser og så langt har vi truffet godt, fortsetter treneren.

Se tabellen her.

Så gjelder det å fortsette og treffe, for jobben blir ikke akkurat enklere fremover. For Kristiansen og co. oppleves det litt som en motvind som aldri løyer. Når først noen kommer tilbake, forsvinner andre. Det er også tilfellet til helgen.

– Ja, nå har vi fått to nye fravær. Fredrik Wasenius og Erlend Kiani må stå over som følge av for mange gule kort. I tillegg er Knut Simen Johannessen, Joakim Østvold, Marcus Ohlsson og Antonio Fosser ute med skader. Thomas Måleng spiller også sin siste kamp for Sprint til lørdag, så vi har fortsatt en del utfordringer. Men da er det i alle fall imponerende at vi har klart å være konkurransedyktige i alle kampene, bortsett fra én. Det er sterkt til å være et nyopprykket lag med såpass mange spillere ute til enhver tid, sier Gard H. Kristiansen.

Den store forskjellen fra vårsesongen er at A-laget har klart å bikke de jevne kampene i sitt favør. Fra stang ut, til stang inn.

– Vi scorer bra med mål og slipper inn færre enn tidligere, sier Kristiansen og avrunder:

– Det er også utrolig hyggelig at rekruttlaget vårt i 5. divisjon gjør det så bra også. De ligger nå på opprykksplass, noe som er utrolig sterkt under disse forutsetningene!

Til helgen er det tabelljumbo Express som venter på bortebane for A-laget. Det er en oppgave som Kristiansen og resten av laget ikke tar lett på, selv om det skiller noen plasser mellom de to på tabellen. Express har levert gode prestasjoner de siste ukene og spilt jevnt med sine motstandere. Det er ingen tvil om at lørdagens oppgave blir krevende. Men gjengen fra Jeløy er heltent og klare for å gi jernet for full poengpott på bortebane.