A-lagetNyheter

Sprint tok med seg tre poeng fra Sørlandet

(Mandalskameratene-Sprint 1-3) A-laget vartet opp med en flott kamp på Sørlandet. Det ble tre fantastiske mål og full poengpott i lørdagens kamp i Norsk Tipping-ligaen.

Etter en målløs 1. omgang mellom Mandalskameratene og Sprint, endret det seg etter hvilen. I det 56. minutt sendte Tim Reinback gjestene i ledelsen og kort tid etter doblet Ervin Kozica til 0-2. Hjemmelaget reduserte 20 minutter før slutt, men Christopher Hjelkrem satte spikeren i kista med sin 1-3-scoring.

Se tabellen her.

A-laget vårt spratt dermed opp på en midlertidig 6. plass på tabellen – noe som er meget sterkt.

– Dette var en skikkelig sterk seier, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen, som naturligvis var superfornøyd med lørdagens opptreden på bortebane.

– I 1. omgang var det jevnt. Vi sto stort sett greit, men hadde et par sjanser imot. Etter pausen var vi klart best og scoret tre fantastiske mål i en intens varme her på Sørlandet, fortsetter han.

A-laget reiste fra Jeløy fredag og fikk dermed en fin oppladning til kampen.

– Det er veldig hyggelig at vi har fått såpass mye tid sammen før kamp og denne oppladningen var veldig god. Nå blir det også en veldig hyggelig busstur hjemover, avrunder Kristiansen med et smil.

Med tre nye poeng, kan Sprint virkelig begynne å se oppover på tabellen. Selv om man ikke skal noe forgitt, selvfølgelig. Men med sju poeng på tre kamper i august, er det helt tydelig at A-laget har noe spennende på gang.

KAMPFAKTA
Mandalskameratene    1
Sprint                                3

Pause: 0-0
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Idrettsparken stadion

Dommer:
Mattias Sakstad, Flaktveit Idrettsklubb
Gult kort:
Nikolai Aas, Mandalskameratene
Tor Fagnastøl, Mandalskameratene
Odin Nordvåg, Sprint
Thomas Måleng, Sprint
Henrik Stokkebø, Sprint
Christopher Hjelkrem, Sprint

Mål:
0-1 Tim Reinback (56)
0-2 Ervin Kozica 64)
1-2 Sivert Hansen (70)
1-3 Christopher Hjelkrem (82)

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Thomas Måleng, Christopher Hjelkrem, Henrik Hafskjold, Mads Dyrseth (Sander Andresen i 3 min.), Henrik Stokkebø, Erlend Kiani (Mekan Asani i 8 min.), Fredrik Wasenius, Ervin Kozica (Simon Huseby i 18 min.), Altin Lajqi (Alban Ramadani i 45. min.), Tim Reinback (Isak Stremm i 8 min.)