A-lagetBellevueNyheter

Sikret seg ett poeng mot Vindbjart

(Sprint-Vindbjart 1-1) Hjemmelaget leverte en solid kamp lørdag ettermiddag og tok med seg et nytt poeng i Norsk Tipping-ligaen.

Etter forrige serierunde, hvor Sprint vant (1-2) mot FFK II på bortebane, var det en heltent gjeng som tok imot Vindbjart på Bellevue. Det ble en jevnspilt kamp, der Sprint skapte mest i løpet av de 90 minuttene. Det sto 0-0 etter 1. omgang og lagene scoret hver sitt mål etter hvilen. Ervin Kozica ble målscorer for Sprint.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen sto igjen med blandede følelser etter oppgjøret.

– Jeg synes vi gjorde veldig mye bra og traff godt i dag. Vi ga dem riktig nok noen unødvendige overganger i 2. omgang og de scoret på én av dem. Men så tok vi over og skapte noen enorme sjanser. På slutten var vi også ekstremt nære å score 2-1-målet, men vi lyktes akkurat ikke. Med tanke på at vi lå under og kom tilbake, skal vi egentlig være fornøyd med uavgjort. Men jeg har litt blandede følelser. Vi kunne sikret oss seieren, sa han.

Se tabellen her.

Neste uke venter Mandalskameratene på bortebane, og det blir ny tøff match i ligaen.

– Det blir en lang reise og kamp på gress. Vi skal forberede oss så godt som vi kan, avrundet Kristiansen.

KAMPFAKTA
Sprint            1
Vindbjart      1

Pause: 0-0
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Chris Nicklas Braseth, Greåker IF
Gult kort:
Christopher Hjelkrem, Sprint
Fredrik Wasenius, Sprint
Tim Reinback, Sprint
Mustafa Omarkheil, Vindbjart

Mål:
0-1 Anders Bjørge (60)
1-1 Ervin Kozica (82)

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Christopher Hjelkrem, Patrick Johnsen, Henrik Stokkebø, Mads Dyrseth, Erlend Kiani, Fredrik Wasenius, Altin Lajqi (Agron Novolani i 20 min.), Alban Ramadani (Ervin Kozica i 20 min.), Henrik H. Hafskjold, Tim Reinback