A-lagetKlubbenNyheter

Knallsterk snuoperasjon i Fredrikstad

(FFK II-Sprint 1-2) A-laget vårt havnet under i kveldens bortekamp på Fredrikstad stadion, men Sprint-herrene ga aldri opp og snudde 1-0 til 1-2. For en kveld!

Fredrikstad-rekruttene gikk til pause med ledelse, etter scoring av Kinglsey Innocent, men utover i 2. omgang gikk det andre veien. Først scoret Fredrik Wasenius på straffe, før Tim Reinback sørget for å fullføre snuoperasjonen rett før slutt.

– Jeg er ekstremt fornøyd med hvordan vi sto i dette, sa hovedrener Gard H. Kristiansen, etter å ha påført FFK II sitt første hjemmetap for sesongen.

– Kampen ble litt som ventet. Vi møtte et godt FFK-lag som hadde god struktur, godt trente spillere og en innarbeidet stil. Men det synes jeg vi håndterte bra, selv om vi måtte gjøre en del justeringer utover i kampen. Vi forsvarte oss godt og FFK skapte lite på slutten, hvor vi jobbet hardt for å forsvare ledelsen. Det var veldig gledelig at vi klarte å snu denne kampen mot et så sterkt lag, og det var viktig med tanke på tabellplasseringen. Vi tar med oss mentaliteten fra i dag og så skal vi prøve å revansjere oss mot Vindbjart hjemme til helgen, avrunder Kristiansen med et smil.

Se kampfakta og tabellen her.

Sprint ligger nå på en 8. plass på tabellen og har en luke på seks poeng ned til nedrykksstreken. Til helgen (lørdag 6. august) er det kamp på Bellevue. Vindbjart er som kjent motstander og kampen starter 15:00. Velkommen!