A-lagetBellevueNyheter

Første hjemmetap på tre år: – Dette var surt!

(Sprint-Halsen 0-1) Det ble en jevn og spennende match på Bellevue lørdag. Dessverre var ikke marginene helt på hjemmelagets side og det endte til slutt med en knepen seier til gjestene fra Larvik.

Halsen lå kun et par poeng foran Sprint på tabellen før lørdagens møte, så alt lå til rette for en skikkelig fotballthriller. Og det ble det også. Begge lag hadde gode sjanser, men kun bortelaget lyktes foran mål denne gangen. Isak Solvik Nilsen sin scoring ble kampens eneste og Halsen fikk med seg full poengpott hjem.

– Dette var surt, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampen.

– Vi visste at vi kom til å møte et godt lag, men vi hadde mye ball og skapte noen gode sjanser. Blant annet en heading i tverrliggeren. Men det manglet en del på kvaliteten ellers og vi fikk ikke helt flyten i spillet. Baklengsmålet ga vi rett og slett bort, så vi hadde noen tullete valg, fortsetter han.

– Dette er det første hjemmetapet vårt siden 2019 og den første kampen vi ikke har scoret på hjemmebane på minst like lang tid, tilføyer han.

Men heldigvis er det ikke lenge til neste mulighet i Norsk Tipping-ligaen. Sprint møter FFK II borte mandag 1. august og får nå en god treningsuke inn mot matchen.

– Den kampen gleder vi oss veldig til. Da møter vi et godt lag på en veldig god bane, avrunder Kristiansen.

Se tabellen her.

KAMPFAKTA
Sprint              0
Halsen             1

Pause: 0-1
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Nicklas Braseth, Greåker IF
Gult kort:
Simon Anthonsen, Halsen
Christer Smith, Halsen
Isak Solvik Nilsen, Halsen

Mål:
0-1 Isak Solvik Nilsen (37)

Sprint-Jeløys lag:
Odin Nordvåg, Antonio Fosser, Patrick Johnsen, Henrik Stokkebø, Mads Dyrseth (Henrik Hanche Hafskjold i 19 min.), Erlend Kiani, Ervin Kozica (Aleksander Braun Andresen 8 5 min.), Simon Huseby, Mekan Asani (Agron Novolani i 19 min.), Alban Ramadani (Sander Urstad Andresen i 5 min.), Tim Reinback