A-lagetBellevueKlubben

Nå starter høstsesongen for A-laget: – Målet er å bli blant de syv beste!

I morgen (lørdag) starter sesongen opp igjen for Sprint og Halsen er første motstander på Bellevue denne høsten. Målet er fortsatt å havne på den øvre delen av tabellen, selv om det kommer til å bli knalltøft for Sprint. Spesielt med tanke på at hovedtrener Gard H. Kristiansen har en lang skadeliste å ta hensyn til.

A-laget avrundet vårsesongen på en meget respektabel 8. plass på tabellen, og ligger faktisk bare fire poeng bak Eik Tønsberg på 4. plass. Det er med andre ord gode muligheter til å klatre på tabellen i ukene som kommer, og det er en svært motivert spillergruppe som tar fatt på den oppgaven.

Se tabellen her.

Treningene startet opp tirsdag 14. juli etter sommerferien og Kristiansen synes det så meget bra ut, i alle fall blant de som var til stede. Da spillerne tok ferie for noen uker siden, håpet nemlig A-lagstreneren at flere av dem skulle være tilbake til høstsesongen. Isteden har situasjonen blitt en del verre.

– Vi har dessverre mistet Eirik Kaldheim grunnet ny jobb som ikke kan kombineres med fotball. Vi har prøvd å erstatte ham med spillere fra samme hylle, men fikk dessverre nei fra de to vi jobbet med. Håkon Kolsvik har også dratt til Bergen for å studere. Heldigvis har vi fått inn Henrik Hanche Hafskjold som kan bekle samme rolle. Han kommer fra Heming, men er i skrivende stund ikke spilleklar. I tillegg har Christopher Hjelkrem signert for oss og det er gledelig at han vender tilbake til oss etter oppholdet i Råde. Dessverre blir ikke han spilleklar i morgen heller, forteller Kristiansen.

Samtidig er skadelisten rimelig lang.

– Med andre ord kunne det sett lysere ut, innrømmer hovedtreneren.

Men Gard H. Kristiansen er jo en godt erfaren mann i gamet og selv om Sprint slet med skader rett før vårsesongens slutt, ble det levert mange gode prestasjoner og resultater. Så det er ingen grunn til å tro at mannskapet som stiller til kamp i morgen ikke holder nivået. Her får tilskuerne garantert se en supermotivert gjeng som er klare for å gi A-laget en “flying start” på høstsesongen.

En annen positiv ting er også at A-lagets trenerteam har hentet Sander Urstad Andresen fra G16-laget og opp i A-stallen. Det blir naturligvis spennende å se den lokale unggutten på dette nivået i tiden som kommer.

Kampstart mellom Sprint og Halsen er klokken 15:00 på Bellevue i morgen! Velkommen!