CupGothia CupJentelagNyheterYngres avdeling

J13-laget er i kvartfinale i Gothia Cup!

(8. delsfinale, Gothia Cup: Sprint-Askims IK 3-2) J13-laget sikret seg en knepen seier i torsdagens 8. delsfinale i B-sluttspillet i Gothia Cup og er dermed klare for kvartfinale mot svenske Lerums i morgen.

Først og fremst har det vært en lang og krevende dag for Sprint-Jeløys lag i Gothia Cup. Flere av lagene kom seg videre i sluttspillene, men det stoppet dessverre denne torsdagen. Sprint dro totalt ned med 13 lag og alle gjorde en strålende innsats.

Flere gode resultater ble det også, selv om vi først og fremst sitter igjen med de gode, sosiale opplevelsene. Spillerne hadde det supertrivelig sammen og skapte en herlig uke i Sverige.

– Etter to år uten Gothia Cup, på grunn av pandemi, var det veldig hyggelig å være tilbake. En veldig god uke uten noe trøbbel. Her har spillerne kost seg på og utenfor banen. Godt vær og mye god fotball, sier sportslig koordinator i Sprint, Vegard Haslerud, som faktisk har noe helt spesielt å glede seg over i år:

– Vi har jo deltatt i denne turneringen siden 2008 og det har alltid skapt miljø på tvers av lagene. Det som er ekstra moro er at vi faktisk deltok med rekordmange lag i år, hvor fire av de tretten lagene var jentelag. Det er skikkelig gøy – spesielt etter to år med koronapandemi, fortsetter Haslerud, som vel å merke ikke har satt kursen hjemover ennå.

For det er ikke over for Sprint i Gothia Cup.

Sprint 1 i J13-klassen henger fortsatt med og skal i aksjon i kvartfinalen klokken 11:40 i morgen (fredag). Det blir en skikkelig thriller og vi ønsker jentene lykke til.

Alle resultatene i Gothia Cup kan du se her.

Så, til slutt: Dagens Sprint-utmerkelser hos det gjenværende jentelaget:

Dagens Sprint-spiller: Elise Ynwa Hultin Haug.
Var en bauta som forsvarspiller som ryddet opp i stor stil da J13 gikk videre til kvartfinalen i B-sluttspillet.

Dagens Sprint-jenter: Hele laget!
J13 hadde i dag en lagseier med stor L. Disse jentene har stått sammen hele turneringen og vi ønsker de lykke til i morgen!

Dagens surrehue: Jenny Pair.
Roter bort omtrent alt som kan rotes bort. Et godt eksempel er at hun rett etter dette bildet glemte telefonen sin og slet med å finne denne.