Gothia CupKlubbenNyheter

Her er tirsdagens oppsummering fra Gothia Cup

Gothia Cup er i gang for fullt og her kommer ukens andre oppsummering fra Sprint sine lag i turneringen. Flere trenerteam har sendt inn en oppsummering fra tirsdagen og disse kan du lese i enkelte av avsnittene.

Vi ønsker samtlige lag lykke til videre i morgen (tirsdag)! Bildegalleri kan du se nederst i saken.

Cupen kan du for øvrig følge live her utover uken.

Oppsummering fra trenerteamet: mot
Sprint 2 møtte Uppåkra IF 2 i det som ble en tett kamp, der Sprint-Jeløy skapte mest, og tok ledelsen ved Nicolai Klock Mathisen. Dessverre ble det to imot og ikke like god uttelling på sjansene våre i 2. omgang og vi måtte se oss slått 1-2. Sprint 1 vant mot etiopiske Haleta Academy på walkover da de ikke hadde nok spillere. Med litt hjelp av eldre etiopere ble det likevel en FAIR PLAY-kamp der etioperne vant 4-2.

Gutter 14:
Stångebro United-SK Sprint-Jeløy 4-2
Sprint-Santa Monica Surf SC 3-0
Oppsummering fra trenerteamet:
Vi har sjeldent/aldri møtt noen som er hyggeligere enn oss hverken på eller utenfor banen. Idag møtte vi våre «overmenn» da vi traff en gjeng meget pratsomme og trivelige folk fra over dammen hvor det gikk i lett passiar og photoshoots både før og etter kampen. Vi vinner en enkel 3-0-seier etter to av Marius og en av AH. Vi tar med oss våre 3 første poeng fra Gothia, et artig møte med entusiastiske amerikanerne og en grei gjennomkjøring videre i turneringen. Gutta storkoser seg i sola og gleder seg til kampen om 2.-plassen i gruppa i morgen tidlig!

Gutter 15:
Sprint 1-Umedalens IF 1-0
Sprint 2-Skattkärs IF 3-2
JDFS Alberts-Sprint 1 0-4
Foxes FC-Sprint 2 1-0
Oppsummering fra trenerteamet om Sprint 1:
I dag møtte vi latvisk motstand som hadde vunnet kampen sin 2-0 i går. Gutta er forberedt og klare til kamp fra første minutt. Vi tar tidlig ledelse etter 2 minutter hvor Håvard Syvertsen scorer et pent mål fra frispark. 12 minutter etter øker Adrian Kabashi-Tjernmoen ledelsen til 2-0 som blir pauseresultatet. Vi gjør en del bytter i 2. omgang, så alle som er med på laget spiller mye. Dette påvirker ikke intensiteten og kontrollen vi har i kampen og fortsetter å produsere store sjanser og mange fine kombinasjoner. Emil Kildahl øker ledelsen til 3-0 etter 37 minutter, før Terje Sebastian Nordtveit Ramos setter inn 4-0-scoringen som blir sluttresultatet. Med dette topper gutta gruppa si og er strålende fornøyd med Gothia Cup hittil.
Oppsummering fra trenerteamet om Sprint 2: Tungt med kampstart 17:00 etter en lang dag i sola og flere slitne bein og hoder. Morsomt å møte engelsk lag og her fikk vi møte et relativt godt lag. Spillemessig er det ganske åpent, men Foxes FC-spillerne ville hakket mer i duellene og de kriget inn en scoring i første omgang som ble sluttresultatet også. Gutta er selvfølgelig litt skuffet over resultatet og egne prestasjoner, men skal bruke dette til motivasjon videre i turneringen. Nå venter felles middag med hele 2007-kullet i sentrum av Kungsbacka!

Sprint-South Africa School of Soccer 2-1
Sprint møtte South Africa school of Soccer i en viktig kamp for å komme til A-sluttspill. Laget fra Sør Afrika besto av spillere fra Frankrike! Ganske interessant. Sør Afrikanerne fra Frankrike hadde mye fysikk og fart i lagt, men denne varme ettermiddagen var gutta fra øya på jobb. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1 etter mål på straffespark for begge lagene. Harald Linnebo Race var sikkerheten selv fra ellevemeteren. I 2. omgang sendte Haron Tønsberg de hvite og blå i føringen etter et flott korridor-frispark fra Martinius Pedersen. Motstanderen prøvde å slå tilbake, men våre gutter sto godt imot og solid forsvarsspill. En kruttsterk seier mot et fysisk og temposterkt lag.

Gutter 18:
Sprint-Kungsbacka IF 0-4
JSC Pitray-Olier Paris 1 Red- Sprint 2-1
Gutta var spente på årets første internasjonale lag (ikke svensk). Vi kommer godt i gang, og alle gutta kriger i alle dueller. Dette gir avkastning da Eirik Karlbom er oppmerksom på en feilpasning av motstanderens stopper. Hn snapper ballen, og setter enkelt inn 1-0 til Sprint. Etter pause begynner gutta å merke varmen, og får litt tunge bein. Slipper dessverre inn 2 mål i 2. omgang og taper 2-1. All honnør til alle på laget for en skikkelig innsats! Det kan se ut til at Olier har brukt uregistrerte spillere, som vil resultere i en 3-0 W.O til Sprint.

Sprint-Stureby SK 2 2-1
Etter en tøff start i går så gikk Sprint-jentene ut i hundre fra det blåser igang kampen. Duellen satt fra start og spillet ble bedre og bedre utover kampen. Det står 0-0 til pause, men 30 sekunder ut i 2.omgang scorer Vår Torgersen etter et nydelig innlegg fra Erle. Og derifra og ut så har jentene god kontroll på kampen og vi får også satt 2-0 av Erle Syvertsen etter et fantastisk angrep. Blir veldig spennende mot slutten da motstanderen reduserer 5 minutter før slutt, men jentene drar i land en meget fortjent seier!

Jenter 18:
Åsa IF-Sprint 5-0
Sprint-Sjöstaden Karlskrona 1-6

Så, til slutt: Dagens Sprint-utmerkelser:

Dagens surrehue: Qamer Mahmood (trener).
Qamer har gått 20 000 skritt i dag i Crocs og dermed fått veldig vondt i ryggen. Qamer ledet i tillegg G19 til seier i bar overkropp og har dermed fortjent prisen som dagens surrehue.

Dagens Sprint-spiller: Julian Borge Jensen.
Med en fantastisk scoring fra midtbanen sørget han for 1-0-seier for G16-2.

Dagens Sprint-jente: Linnea Baranowsky.
Etter tap i gårsdagens kamp har Linnea stått frem og støttet opp og motivert sine lagvenninner både i går kveld og i dag. Dette bidro til at det var en motivert J13-gjeng som gjorde en god kamp mot et godt tysk lag.