Gothia CupKlubbenNyheter

Her er siste nytt fra Gothia Cup

Gothia Cup er endelig i gang og her kommer ukens første oppsummering fra Sprint sine lag i turneringen. Flere trenerteam har sendt inn en oppsummering og disse kan du lese i enkelte av avsnittene.

Vi ønsker samtlige lag lykke til videre i morgen (tirsdag)! Bildegalleri kan du se nederst i saken.

Cupen kan du for øvrig følge live her utover uken.

Gutter 13:
Djurgårdens IF-Sprint 1 1-1
Sprint-Haleta Academy 3-0 (walk over)
Stångebro United 2-Sprint 2 2-4

Gutter 14:
Stångebro United-SK Sprint-Jeløy 4-2
Oppsummering fra trenerteamet:
Sprint gutter 14 møtte et meget godt Stängebro i første kamp i Gothia, men leverte til tross for tap en meget respektabel kamp. Vi havner under etter 1 minutt, men viser mental styrke og går til pause med 2-1-ledelse. Dessverre fikk vi en utvisning ganske tidlig i 2. omgang som preget kampen. Lite å utsette på trøkk og tæl hos gutta våre, og selv om vi fikk et tøft møte med Gothia gleder vi oss veldig til nye muligheter i morgen! Vi står igjen betenkte og med hoftefeste etter tap, men ser fremover og frykter ingen.

Gutter 15:
Sprint 1-Umedalens IF 1-0
Sprint 2-Skattkärs IF 3-2
Oppsummering innsendt fra trenerteamet: Felles rapport for 2007-gutta: Allltid spennende med åpningskamper hvor man får sett om man har kontroll på nervene og gjort en god jobb med forberedelsene sine inn mot Gothia. Gutta har stort sett kontroll gjennom begge kampene, men G-15/2 slipper motstanderen til på to dødballer i mot som de scorer på i første kamp. Ellers slipper man ikke motstanderen til så mye. Vi skaper flere fine angrep, hvor vi viser god ro med ball og flere samtidige bevegelser som resulterer i flere flotte scoringer. Målscorere: G-15/2: Victor Thobru (2) og Mats Iver Utne Meller (1). For G-15/1 ble Adrian Kabashi-Tjernmoen matchvinner.

Gutter 16:
IFK Västerås FK Svart-Sprint 1 0-10
Sprint 2-IFK Västerås FK Vit 0-4

Gutter 17 (junior):
Sprint-IFK Västerås FK 2-1
Oppsummering fra trenerteamet:
Sprint tok ledelsen tidlig i 2.omgang ved Jonas Andresen. Det ble spennende utover omgangen, men Sprint økte ledelsen ca. 10 minutter før slutt etter et flott angrep. Harald Race fikk en enkel oppgave med å sette inn pasningen fra Kasper Hansen. På overtid reduserte motstanderen. En sterk seier i åpningskampen for juniorgutta.

Jenter 13:
Sprint-Segeltorps IF 1-0
Sprint 2-IF Limhamn/Bunkeflo 0-6
Oppsummering innsendt fra trenerteamet: 
Vi tar dette som en sosial tur og har delt inn i to jevne lag. Dette er vårt første møte med Gothia, og det ble en fin start med seier for Sprint 1 (scoring av Ane Hjort Karlbom) og en meget tøff start for Sprint 2 mot et godt svensk/dansk lag. Jentene koser seg uansett på tur og gleder seg til en ny dag med nye muligheter i morgen!

Jenter 15:
Sprint-Rönnskär Railcare/Clemensäs IF 1-6

Jenter 18:
Åsa IF-Sprint 5-0

Så, til slutt: Dagens Sprint-utmerkelser:

Dagens surrehue: Arian G2009.
Mistet Gothiakortet x 4, mistet skoa, brukte slippersene, mistet de også. Glemte igjen telefonen på badeland.

Dagens Sprint-spiller: Filip Stefanowicz.
Står nesten som en murvegg for Boys 18 – to årganger opp – med unntak av 4 baklengs, i en vanskelig kamp mot hjemmelaget Kungsbacka.

Dagens Sprint-gutter:
Kristian Huse Pedersen, Kristian Aase Hellgren, Herman Hjort Karlbom. Når de får vite at keeperen på Haleta Academy fra Etiopia aldri har brukt keeperhanskene går de til sportsbutikken og kjøper keeperhansker til en glad etiopisk keeper.