A-lagetNyheter

Avrundet vårsesongen med knepent tap: – Nå trenger vi en ferie!

(Urædd-Sprint 3-2) Det så lenge lyst ut med tanke på poeng for Sprint, men helt på tampen gikk det galt i vårsesongens siste match.

Det har vært noen situasjoner denne vårsesongen i Amedialigaen- marginer for og imot. Det er veldig gledelig når det går veien, men fryktelig surt når det går galt. Og akkurat det ble tilfellet lørdag ettermiddag i Porsgrunn. Til tross for en god Sprint-prestasjon, ble det ingen poeng med hjem til Bellevue.

Men det hele startet riktig så bra, hvor Sprint fikk en tidlig scoring. Etter 18 minutter sørget Henrik Stokkebø for ledelse til bortelaget. Ledelsen sto fram til det 45. minutt, hvor Urædd utlignet til 1-1.

Etter hvilen var det Sprint som nok en gang havnet i føringen, etter scoring av Tim Reinback. Men nok en gang slo vertene tilbake. Og på overtid fant de nettmaskene på nytt og sikret seg en 3-2-seier.

Se tabellen her.

– Nei, dette var ikke noe bra. Vi sølte det vekk. Vi hadde muligheten til å punktere kampen i 1. omgang. Men isteden ble det et takras utover i matchen. Vi er kjempeskuffet, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter matchen.

Samtidig er det viktig å nevne at Kristiansen mangler veldig mange spillere i stallen, og hadde kun tre spillere på benken i dagens match. Hvor attpåtil én av dem var småskadet. Nå ser treneren fram til å få flere av gutta tilbake.

– Det har skjedd en del underveis i denne første halvdelen av sesongen. Poengmessig bør vi derfor være fornøyd og vi hadde jo en veldig god statistikk før denne kampen. Men dette tapet ble en konsekvens av at mange er ute med skade. Nå trenger vi ferie, slik at vi får tilbake flere av spillerne våre. Vi er klare for å gi jernet til høsten vi, avrunder Kristiansen.

Neste kamp for Sprint er i slutten av juli, og da kan det være situasjonen er litt endret fra i dag – til det positive med antall spillere i matchform. Men uansett: Vårt nyopprykkede A-lage avrunder vårsesongen på midten av tabellen. Det står det respekt av!