KlubbenNyheterYngres avdeling

Knallsterk vårsesong for interkretslaget

Den første halvdelen av sesongen i interkretsserien er ferdigspilt og Sprints G16-lag kan være strålende fornøyd med det de har oppnådd.

Det er ingen overraskelse at Sprint har slått godt fra seg i interkretsserien så langt. Men at det skulle gå såpass bra – det er et stykke over forventningene. På 13 kamper har det blitt hele åtte seirer, tre uavgjort og kun to tap. Det er knallsterkt og akkurat nå ligger Sprint på toppen av tabellen.

Vel å merke med et par kamper mer spilt enn lagene under. Uansett: Utrolig sterkt!

– Totalt sett en flott vårsesong, sier hovedtrener Christian Olsen og fortsetter oppsummeringen:

– Vi leder serien pr. nå, men tar mest sannsynlig ferie på 2.-plassen. Det er meget sterkt. Spillet har som forventet svingt litt, men det har vært stor utvikling i riktig retning både som lag og individuelt. Veldig mange 07-gutter og to 08-gutter har fått spilletid, og det er viktig og moro å notere. De siste fem kampene har vært preget av mye sykdom og slitasje på grunn av litt for mye kampaktivitet på flere arenaer. Vi har også møtt flere av de beste lagene da, men på grunn av meget sterk mentalitet og herlig innsats har vi likevel dratt inn åtte poeng på de kampene. Som sagt: en imponerende vårsesong. Nå handler om å forberede seg til sommerens store eventyr, nemlig Gothia Cup, avrunder Olsen med et stort smil.

Se tabellen her.

Gothia Cup spilles fra 17. til 23. juli og arrangeres i Göteborg. Dette er også verdens største fotballturnering, regnet i antall lag. Vi kommer til å oppdatere fra alle Sprint-lagene underveis i turneringen, så det er bare å følge med.