A-lagetBellevueNyheter

Nok en imponerende hjemmeseier for Sprint

(Sprint-Mandalskameratene 3-2) To strake seirer og ikke ett eneste tap på de seks siste serierundene. Nå svinger det virkelig riktig vei for A-laget.

Det ble en skikkelig thriller på Bellevue, hvor ingenting var avgjort før dommeren blåste sluttsignalet lørdag ettermiddag. Men det var til slutt hjemmelaget som kunne juble for full poengpott.

Kampens første scoring kom etter 8 minutter, da Fredrik Wasenius sendte Sprint i føringen. Cirka 20 minutter etter var det Tim Reinback sin tur. Han doblet til 2-0, noe som også ble pauseresultatet.

Rett etter at dommeren hadde satt i gang 2. omgang, var det Sprint sin tur igjen. Fredrik Wasenius pyntet på til 3-0 og en seier føltes veldig nære. Men gjestene ga ikke opp. De reduserte to ganger før slutt, men lyktes aldri med å sette utligningen. Dermed endte det 3-2, noe hovedtrener Gard H. Kristiansen var meget godt fornøyd med, selv om ikke selve prestasjonen var helt perfekt.

– Vi slet voldsomt i banespillet og Mandalskameratene hadde ballen i nesten hele kampen. Men når det er sagt, så skapte vel vi flest sjanser. Etter at vi hadde gått opp til 3-0 i 2. omgang, så klappet vi helt sammen. Vi ble hengende i tauene ut kampen, men sikret likevel seieren. Vi hadde litt marginer i dag, men det har gode lag, sa Kristiansen med et smil.

Nå som laget står med to strake seirer og ikke ett eneste tap på seks serierunder, er det ingen tvil om at Kristiansen er fornøyd med utviklingen i laget.

– Vi jobber hver uke med å bli bedre og alle har tatt i et tak. Vi har nesten hatt mellom 8 og 12 spillere ute med skader til enhver tid, men likevel klart å jobbe i riktig retning og sikre gode resultater. Det er jeg veldig stolt av og det er ekstremt gledelig, avrunder Kristiansen

Neste kamp for Sprint er borte mot Urædd neste helg.

KAMPFAKTA
Sprint                               3
Mandalskameratene     2

Pause: 2-0
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Morten Andersen-Gott, Øvrevoll Hosle IL
Gult kort:
Sebastian Damman, Mandalskameratene
Justin Knutsson, Sprint
Fredrik Wasenius, Sprint
Mekan Asani, Sprint

Mål:
1-0 Fredrik Wasenius (8)
2-0 Tim Reinback (30)
3-0 Fredrik Wasenius (47)
3-1 Peder Dovland (54)
3-2 Peder Dovland (72)

Sprints lag:
Justin Knutsson, Antonio Fosser, Marcus Ohlsson, Mads Dyrseth (Trym Aase Hellgren i 3 min.), Thomas Måleng (Håkon Kolsvik i 5 min.), Fredrik Wasenius, Eirik Kaldheim, Mekan Asani, Isak Østrem (Erlend Kiani i 45 min.), Alban Ramadani (Ervin Kozica i 14 min.), Tim Reinback