A-lagetBellevueNyheter

Sprint senket serielederen på Bellevue!

(Sprint-Fram 2-1) A-laget vartet opp med en flott forestilling og sikret seg årets 2. seier i Norsk Tipping-ligaen, og det var ikke mot hvem som helst!

Fram var ubeseiret før lørdagens møte med Sprint og serieleder i ligaen, så det var ingen tvil om at det ventet en knalltøff oppgave for Sprint. Men hjemmelaget kjempet hardt gjennom 90 minutter, og Eirik Kaldheim og Fredrik Wasenius sørget med hver sin scoring for en knallsterk 2-1-seier til Sprint.

– Det var ekstremt deilig å ro i land en seier igjen, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen, som naturligvis var superfornøyd med det mannskapet leverte.

– Vi hadde mange sjanser og burde faktisk punktert det utover i 2. omgang. Men vi sto bra imot og leverte solid innsats. Moralen i laget et utrolig bra og det som er veldig gledelig er at vi lyktes med et redusert mannskap. Vi har fortsatt mange på skadelista, fortsetter Kristiansen.

Mange av spillerne på skadelista er ikke tilbake før høstsesongen, så derfor er det fint å se at flere andre står opp og virkelig “blør for drakta”.

– Ja, denne opplevelsen må vi ta med oss videre. Gutta er veldig skjerpet og til stede om dagen, og endringene som er gjort spillemessig har fungert bra. Denne seieren betydde mye for oss alle, avrundet Kristiansen.

Keeper Odin Nordvåg måtte av banen i 2. omgang, men det skal i utgangspunktet ikke være snakk om noe langvarig skade, heldigvis.

Se tabellen her.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Mandalskameratene 18. juni.

Kampfakta:
Sprint         2
Fram.         1

Pause: 2-1
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Gult kort:
Pa-Modou Jatta, Fram
Eirik Kaldheim, Sprint
Henrik Stokkebø, Sprint

Mål:
1-0 Eirik Kaldheim (17)
1-1 Daniel Flatje-Simonsen (22)
2-1 Fredrik Wasenius (45) straffe

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Antonio Fosser, Eirik Kaldheim, Mads Dyrseth, Henrik Stokkebø, Fredrik Wasenius, Mekan Asani, Isak Jenssen Østrem, Alban Ramadani, Tim Reinback, Justin Knutsson, Erlend Kiani, Ervin Kozica, Håkon Kolsvik, Thomas Måleng, Trym Aase Hellgren, Daniel Ark Saastad