Nyheter

Info før Fram

Lørdag klokken 14:00 gjester serieleder Fram Bellevue.

Tre tøffe kamper venter før ferien for vårt skadeplagede mannskap. Først ut i rekken er et ubeseiret lag fra Larvik som står med 5-4-0.

I vinter møttes lagene i treningskamp i Larvik hvor vi vant 5-3.

Mye har skjedd siden den gang og lagene er etter ni spilte kamper på hver sin ende av tabellen.

Våre gutter har blitt uavgjortspesialistene i avdelingen.

Dessverre har vi utover sesongen pådratt oss enormt med skader. Alle har også vært av en langvarig art. Det dreier seg om prolaps i ryggen, brudd i strupen!, hamstring, kne, lyske og strekk framside lår.

Vi trodde en spillerstall på 25 utespillere skulle være mer en godt nok, men fasit i dag er at elleve spillere er på sidelinjen.

Den enkle forklaringen et noe tynt grunnlag på grunn av sen serieavslutning 2021. I tillegg sliter vi med en bane som tærer på kroppen.

Til tross for store fravær har vi tidvis levert gode prestasjoner mot god motstand. På våre fire siste kamper er fasiten 1-3-0.

Det ble en etterlengtet seier hjemme mot Express. Deretter et sterkt poeng borte mot Eik Tønsberg. Hjemmekampen mot Start 2 ble en liten nedtur, men i siste kamp mot Follo ble det prestert bra. Utrolig surt med et mål tre minutter på overtid hvor det så ut til at vi hadde kontroll på de tre poengene.

Til tross for litt motgang og med noen tunge fravær har vi vært konkurranse dyktige i alle kamper. Unntaket var bortekampen mot Vindbjart.

Vi håper og tror vi også kan gi serielederen en god fight om poengene og håper mange tar turen for å støtte oss.

“Vi håper på flere slike scener til lørdag”