A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Ett poeng mot Start-rekruttene: – Vi manglet litt energi i dag

(Sprint-Start II 2-2) Selv om det ikke gikk helt på skinner underveis i mandagens match mot Starts rekrutter, sikret Sprint seg ett nytt poeng i Norsk Tipping-ligaen.

Tim Reinback sendte hjemmelaget i føringen etter 20 minutter, men Sander Svela utlignet for gjestene rett før pause. Dermed sto det 1-1 halvveis. Etter hvilen var snuoperasjonen et faktum da Svela igjen fant nettmaskene. Men jubelen ble kortvarig. Isak Østrem utlignet elleve minutter før slutt og sikret dermed Sprint et nytt poeng i Norsk Tipping-ligaen.

Se tabellen her.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen var derimot ikke helt tilfreds med det som skjedde ute på Bellevue-matta.

– Vi manglet litt energi i dag og jeg vet rett og slett ikke hvorfor. Etter scoringen vår i 1. omgang, var det rett og slett ikke bra. Men vi hevet oss i 2. omgang, men vi klarte ikke å omsette sjansene våre. Så enkelt som det, sa Kristiansen.

Sprint ligger fortsatt plassert over nedrykksstreken med åtte poeng på åtte kamper. Det er en plassering som Kristiansen håper å forbedre kraftig i tiden som kommer.

– Vi må begynne å bikke de uavgjort-kampene i vår favør. Vi skulle gjerne stått igjen med tre poeng i dag, avrundet Kristiansen.

Neste kamp for Sprint er borte mot serieleder Follo 6. juni. Det blir en ny, spennende kamp i ligaen.

KAMPFAKTA
Sprint          2
Start II        2

Pause: 1-1
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Simen Kristiansen, Varteig IL

Mål:
1-0 Tim Reinback (20)
1-1 Sander Svela (38)
1-2 Sander Svela (62)
2-2 Isak Østrem (79)

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Antonio Fosser (Thomas Måleng i 8 min.), Patrick Johnsen, Mads Dyrseth, Henrik Stokkebø (Håkon Kolsvik 70 min.), Fredrik Wasenius, Eirik Kaldheim, Mekan Asani (Ervin Kozica i 17), Alban Ramadani (Isak Østrem i 17 min.), Tim Andre Reinback